Habertürk’e yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında dikkat çeken iddialara, dosya kapsamında tutuklu bulunan eski Habertürk yöneticisi Veyis Ateş’ten ilk açıklama geldi. Ateş, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un verdiği ek ifadede dile getirdiği suçlamaları kesin bir dille yalanladı.
Mehmet Akif Ersoy, savcılığa sunduğu ek ifadesinde uyuşturucuya Veyis Ateş tarafından alıştırıldığını ileri sürmüştü. Bu iddiaların ardından sessizliğini bozan Ateş’in, avukatları aracılığıyla suçlamalara tepki gösterdiği öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre Ateş, avukatlarına yaptığı değerlendirmede, “Mehmet Akif beni neden suçladı, gerçekten anlamıyorum. Uyuşturucu kullanmadım. Kendisiyle böyle bir ilişkim ya da hukukum da yok” ifadelerini kullandı.
Öte yandan dosyada yer alan cezaevi iddiaları da gündeme geldi. İkilinin cezaevindeki ilk karşılaşmasında Ersoy’un Ateş’e kalp işareti yaptığı öne sürülürken, Ateş bu duruma da anlam veremediğini dile getirdi. Ateş’in, “Beni suçladıktan sonra cezaevine getirildiğim gün karşı kabinden kalp işareti yapmasını anlayamadım. Ben herhangi bir karşılık vermedim” dediği aktarıldı.
Soruşturma kapsamında tarafların ifadeleri ve dosyadaki delillerin değerlendirilmesine devam ediliyor.
Sözcü
Eylem Tok ve oğlunu Türkiye’de yargılanmaya mecbur bırakan detay
AKP’li Şanlıurfa Belediye Başkanı ‘Sel felaketinde hiçbir sorumluluğumuz yok’ dedi!
İlçe Müdürü’nden bekâr öğretmenlere iftar dayatması! Katılım zorunlu kılındı
Özgür Özel'den Erdoğan'a 'ABD' eleştirisi: Hakan Fidan'ın açıklamasını hatırlatarak tepki gösterdi
Kriz bahanesiyle müteahhit kıyağı!
21 bin kontenjanın 10 binini yabancılara ayıran Dokuz Eylül Üniversitesi’nden utanç açıklaması!
Kenan Doğulu’nun ekonomi yorumu gündem oldu: "Artık orta seviyede, biz halliceyiz falan diyen insan kalmadı bence. Çok zenginler ve çok fakirler var. Bu çok içler acısı bir durum"
Sedat Peker'in gündeme getirdiği Paramount Otel'le ilgili ilk kez ortaya çıkan belgeler!
Halka verdi talkını kendi yuttu salkımı: ‘Yoksulluk, açlık bir sınavdır’ diyen Diyanet ilk 6 ayda 9 milyar 897 milyon liralık rekor harcama yaptı!