Vergilerin yüksekliğinden şikâyet eden vatandaş: “Şimdiki mevcut sistem, vatandaşların cebini delik deşik etmiş durumda”

31 izlenme 03 Şubat 2025
Reklamlar

Vergilerin yüksekliğinden şikâyet eden vatandaş:
“Eskiden ‘Kırk Haramiler’ vardı. İnsanların yolunu kesip paralarını alırlardı. Ama bu insanların evine dönebilecekleri kadar parayı ceplerine bırakırlardı. Şimdiki mevcut sistem, vatandaşların cebini delik deşik etmiş durumda. Bir tane araba alayım diyorsun, 100 bine gümrükten giriyor, bayisine gidiyorsun 700 bine alıyorsun.”

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Doğalgaza zam yapıldı Havalimanındaki simit fiyatı yok artık dedirtti Taş ocağına karşı çıkan muhtarı döverken bağırdılar: "Cumhurbaşkanı da gelse bize kimse bir şey yapamaz" Emniyet müdürü görevden alınmıştı: Yeni görevine başlamadan il dışına tayin edildi!