"KARABÜK’TE 4 TANE PAVYON VARDI"
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kanyon Park Düğün Salonu’nun açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Karabük’te hemen hemen hiçbir eksik bırakmadık. Şimdi birileri diyor ki, ‘Karabük’te yaşam alemi yok.’ Sen ne yaşam alemi istiyorsun? Benim çocukluğumda, yaşam alemi istiyorsan; Karabük’te dört tane pavyon vardı. Şimdi yok. Bunlara mı özeniyorsunuz?
Çay-kahve içilecek yer, restoran derseniz; her yerde var. 100. Yıl Mahallemizin, İstanbul'dan farklı bir tarafı yok ki… 100. Yıl Mahallesi, Karabük'ün dışında mı? Karabük'ün içi de öyle: Kapalı caddemiz var, yaşam alanlarımız, iki tane alışveriş merkezimiz var. Daha ne istiyorsunuz? Sizin ne istediğinizi ben bilmiyorum. Söyleyin onu da yapalım. Ne istiyorlarsa, söyleyin onu da yapalım. Ama kusura bakmasınlar, meyhane açamam, pavyon da açamam. Ama bunun dışında; vatandaşımız ne isterse vermek, sunmak mecburiyetindeyiz. İnşallah bunların hepsini de yaparız.”
Odatv.com
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kentsel Dönüşüm Kampanyasındaki Soruları Yanıtladı
Halk borcunu ödeyemiyor: İcra sayısında bir yılda yüzde 59,4 artış
20 ton hastalıklı etin imhası için 5 ay beklendi!
Son anket ortaya koydu: Erdoğan kaybediyor!
Nur Köşker'den 'Mehmet Akif Ersoy' ile ilgili çok konuşulacak açıklama
Türkiye’nin Gündemi Yine Seçimler Oldu
Geççek şarkısı ile gündeme oturan Tarkan'ın kariyeri: 'Her albümünde toplum eleştirisi içeren en az bir şarkı var'
Özgür Özel rakam rakam açıkladı: İşte İmamoğlu'nun tutuklanmasının vatandaşa faturası
Erbakan'a Sakarya'da 'Erdoğan' tepkisi: "Sana hakkımı helal etmiyorum, destekledin onu"
İstanbul, kiracı sorununda Avrupa lideri
Mansur Yavaş'tan 'Mal bizim değil Allah'ın' diyen Altınok'a: 'Açıklayıncaya kadar devam edeceğim'
AKP bir dönem daha kalırsa bakın neler olacak? Korku filmlerini andıran senaryoyu bizzat Hükümet açıkladı!
Enflasyon açıklandıktan sonra Mehmet Şimşek Nebatiyi taklit etti: "Biraz sabır"
Enflasyonu değil vatandaşı bitiriyorlar