Çorum’da okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, okulda fenalaşan S.D.S. isimli öğrencinin yakınları Irak uyruklu 2 kişi tarafından zincirlerle darp edildi. Saldırıya uğrayan okul müdürü ve okul görevlisi ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olayın ardından yakalanan Saeed Daeh H., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.
Çorum Valisi Zülkif Dağlı, bugün katıldığı programın ardından bir muhabirin konuya ilişkin “Okulun birisinde yabancı uyruklu vatandaşların bir okul müdürüne saldırısı olmuştu. Saldırı yapan 2 kişi kayıptı bunlar yakalandı mı? Gerekli ceza uygulandı mı? Son durum nedir?” sorusuna yanıt verdi.
Vali Dağlı, durumu İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan’dan açıklamasını istedi. İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, “Şahıslar kaçak yollardan yurt dışına çıktılar” dedi. Vali Dağlı ise, “Onlar yurt dışına çıktı bir daha da girmesi mümkün değil” diye konuştu.
Vali Dağlı’nın yanıtı sosyal medyada tepki çekti.
İşte tepkilerden bazıları şöyle:


Kaynak: TELE1
Vatandaşlığı alan yabancı, evi satıp gidiyor31 izlenme
Ambulansın önünü kesip camı yumrukladı, adli kontrolle serbest bırakıldı!38 izlenme
AKP'li belediye elektrik borcunu ödeyemedi, ilçe susuz kaldı!65 izlenme
İlaç krizinin ardından şimdi de aşı krizi! Aile hekimleri bakanlıktan açıklama bekliyor34 izlenme
Laikliğe aykırı protokole paralar saçılmış: Aile Bakanlığı Kuran kurslarına 61,8 milyon TL harcamış40 izlenme
İmamoğlu'ndan Çatalca mitingine çağrı: “Güzel Çatalca’nın güzel insanları! Yarın akşam yüreğim sizinle. Özgür günlerde elbet buluşacağız”20 izlenme
Davutoğlu'ndan Erdoğan'a gönderme! "Oğlunu diğer vatan evlatlarından ayıran biri devlet adamı olamaz"226 izlenme
CHP 'mazbata' için tarih verdi97 izlenme
Avrupa Komisyonu 2025 Türkiye raporu yayımlandı! "Kayyumlar ve tutuklamalarla demokrasi daha da zayıflamıştır"
Avrasya Tüneli’nde zamlı tarife bir ay öne çekildi!
İtirafçı olup çıkan ‘Çete Lideri’nin AVM’si tam gaz yükseliyor
6 yaşında çocukla evlenen Kadir İstekli'nin ifadesi ortaya çıktı: Fotoğrafları kabul etti!