Home
25 Nisan 2022 ( 102 izlenme )
Reklamlar

Utanç kampanyası! AKP'li belediyeden 'ekmeğini çöpten çıkar' kampanyası: 5 kg atık getirene 1 ekmek!


AKP'li Beykoz Belediyesi "ekmeğini çöpten çıkar" adı altında 5 kg ambalaj atığı karşılığında 1 ekmek verme vaadiyle çok dikkat çeken bir kampanyaya imza attı.

Vatandaş, derinleşen ekonomik krizle mücadele ederken AKP’li Beykoz Belediyesi, skandal bir kampanyaya imza atarak büyük tepki çekti.

AKP'li Belediyenin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 'Ekmeğini Çöpten Çıkar' isimli proje ilçenin belirli noktalarına kuruldu.

Atık getirme merkezine; kağıt, karton, plastik, metal ve cam atıklarını getiren vatandaşlar, her 5 kg için Halk Ekmek'ten 1 ekmek alabilecek.

Temiz ve sürdürülebilir bir çevre için 'Sıfır Atık' amacıyla açıklanan projede seçilen söz konusu slogan, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki aldı.

Sosyal medyada kullanıcılar, "İnsan şunu hazırlarken utanmıyorsa hiçbir şeyden utanmaz…" yorumlarında bulundu.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mahkemeden Süleyman Soylu'ya ikinci şok: Saldırı var... AKP'li Çamlı'dan tepki çeken 97. yıl paylaşımı! Atatürk düşmanı Fatih Tezcan'dan 23 Nisan'da tehlikeli provokasyon! ENAG, AKP'nin hedefinde! Veysel Ulusay: 'Trafik çevirmesinden otel konaklamasına kadar didik didik ettiler, hiçbir şey bulamayınca bu yasayı ortaya döktüler!'