Home
21 Aralık 2019 ( 128 izlenme )
Reklamlar

Üretim durdurulmuştu! TEMSA’da yeni gelişme!


Türkiye’nin önde gelen otobüs üreticilerinden Temsa, 23 Aralık’a kadar üretimi durdurmuştu. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Temsa kaynaklarından sozcu.com.tr'ye yapılan açıklamada, 23 Aralık'ta üretime başlanmayacağı belirtildi. Fabrikanın faaliyete ne zaman başlayacakları konusunda ise net tarih vermeyen yetkililer hacizlerden dolayı üretimin yapılamadığını ifade ettiler.




Türkiye’nin tanınan otobüs üreticilerinden Temsa, geçtiğimiz günlerde 23 Aralık’a kadar üretimi durdurduğunu açıklamıştı. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Temsa kaynaklarından sozcu.com.tr’ye yapılan açıklamada üretimin pazartesi başlamayacağı belirtildi. Şirket kaynaklarından yapılan açıklamada, “Fabrikada hacizlerden dolayı üretim yapılamıyor.” ifadeleri kullanıldı.

70'E YAKIN ÜLKEDE FAALİYET GÖSTERİYOR

1968 yılında kurulan ve 1987'den beri Adana'da bulunan 510.000 metrekarelik üretim tesisinde faaliyetleri sürdüren Temsa, yılda 10.000'in üzerinde otobüs, midibüs ve hafif kamyon üretiyor.

Temsa, Türkiye dışında, ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve İtalya gibi önde gelen ekonomilerdeki önemli pazar payıyla dünya çapında 70'e yakın ülkede faaliyet gösteriyor.

İSVİÇRELİLERE SATILMIŞTI

Sabancı Holding otobüs üreticisi Temsa Ulaşım Araçları'ndaki sahip olduğu hissenin tamamını 182.7 milyon liraya İsviçre merkezli True Value Capital Partners'a satmıştı.

https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/uretimdurdurulmustutemsadanyeniaciklama5522661/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kur farkı faturası 61.7 milyar TL! İktidar sermayenin hizmetinde: Karantina süresi patronlar istediği için kısaltılmış! Millet uzaya giderken sözde hocanın derdine bak: 40 yıl düşünseniz bu yöntemin orucu bozacağı aklınıza gelmezdi Pirinçte çılgın fiyat artışı: 15 günde uçtu gitti