Gazeteci Emin Çapa, Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi'ne konuk oldu.
Siyaset gündemine ilişkin değerlendirme yapan Çapa, "şapkadan tavşan çıkarma" benzetmesi yaptı. Çapa, muhalefetin cumhurbaşkanı adayının henüz bilinmediğini söyleyerek, Erdoğan'ın bilinmeyene karşı aday olduğunu ancak muhalefetin adayının açıklanmasının ardından bu durumun değişeceğini söyledi.
Emin Çapa, "Önümüzdeki süreç çok önemli. İktidarın şapkadan tavşan çıkarma imkanı yok, çünkü Sayın Erdoğan şapkadaki tavşanların hepsini öldürdü. Tavşanlar ölü. Ölü tavşanı insanlara gösterince 'aaa' derler, kimse ölü tavşana bakmak istemez. Tavşanların hepsini öldürdünüz, artık çıkaramazsınız." ifadelerini kullandı.
Çapa, sözlerine şöyle devam etti
"Para yok, kasa tamtakır. Bu durumu düzeltecek bir ekonomik program ortaya koyamıyorsunuz. Yapmak isteseniz bile elinizde o ekonomik programı yapacak eleman yok. O zaman dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz; biz ve ötekiler."
İskilipli Atıf ile yeni yıl kutlaması!
AKP’den aday olan isim, devlet hastanesinde başhekim yardımcılığına atandı!
Financial Times Erdoğan'ın faiz hamlesini değerlendirdi: "Yabancı yatırımcı kaçtı"
Dilek İmamoğlu: "Milletin oyuyla seçilenler milletin iradesini temsil eder. Adaletsizce tutuklanmaları, baskılarla kontrol edilmeye çalışmaları doğrudan millet iradesinin hakkının ve gaspıdır"
Türkiye’nin en köklü inşaat devi iflas etti! 1415 dairesi icradan satılacak
Müftü yardımcısından 19 Mayıs'ı kutlayanlara hakaret! 'Deyyuslar'
Yaşlılık maaşı alan vatandaştan kahreden cümle: "Hayatta daha et alamadım"
KYK yurtlarında yaşanan asansör arızalarına bir yenisi daha eklendi!
AKP'li Tevfik Göksu, İmamoğlu'nu suçlamaya çalışırken rezil oldu!