Home
01 Nisan 2025 ( 31 izlenme )
Reklamlar

Üniversitelilerden 2 Nisan'da ekonomik boykot çağrısı


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla başlayan sokak eylemleri, boykot kampanyalarıyla yayılmaya başladı. Üniversite öğrencileri, “Ekonomik gücümüzü kullanıyor, bayram sonrası tüketime bir günlük ara veriyoruz” diyerek 2 Nisan'da ekonomik kampanyası başlatacaklarını duyurdu.


CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınıp tutuklanmasıyla Saraçhane'de düzenlenen demokrasi nöbetinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yaptığı boykot çağrısına, üniversiteliler genişleterek destek verdi.

Sosyal medyada öğrenciler, Ramazan Bayramı sonrası 2 Nisan'da başlatacakları 'ekonomik boykot' kampanyasına destek istedi.

"BAYRAM SONRASI TÜKETİME BİR GÜNLÜK ARA VERİYORUZ"

Üniversiteliler sosyal medyada yaptıkları çağrıda “Ekonomik gücümüzü kullanıyor, bayram sonrası tüketime bir günlük ara veriyoruz” diyor ve 2 Nisan’da hiçbir şey satın almamayı öneriyor.

Boğaziçi’nden ODTÜ’ye birçok üniversitede kulüpler, öğrenciler, öğrenci temsilci kurulları ve gençlik örgütlerinin sosyal medya paylaşımları ile 2 Nisan’da yapılması planlanan boykot çağrıları sürüyor.

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLER KAMPANYALARINI ŞU PAYLAŞIMLARLA DUYURDU:

boykot3.jpg

boykot4.jpg

boykot.jpg

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Turhan Çömez'den Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hakkında çarpıcı iddia! "Orman arazisini otel yapmak için kendi şirketine tahsis etti" Ankara'da 'cinci hoca'dan iğrenç cinsel istismar: 'İçine cin kaçmış' diyerek genç kadınla defalarca cinsel ilişkiye girdi! Savaştan kaçan Suriyeli erkekler bizim sahillerimizde nargile içerken Ukraynalı kadın asker Iryna Tsvila vatan için öldü! Rusya-Ukrayna savaşı: Mariupol’de 210’u çocuk 5 bin kişi öldü