MHP kadrolarının yargı içindeki kadrolaşması hız kesmeden sürüyor. Ankara Üniversitesi’nde “Ülkü Ocakları hukuk fakültesi teşkilat başkanlığı” görevini yürüten ve solcu öğrencilere bıçak, satır, pala ve sopa gibi kesici aletlerle yapılan saldırılarda yer alan Süleyman Doğruöz, Adana Ceyhan Cumhuriyet Savcısı olarak atandı.
Birgün'de yer alan habere göre, Doğruöz, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla Saray’da gerçekleştirilen 26’ncı Dönem Adli Yargı ve 16’ncı Dönem İdari Yargı Kura Töreni’nin ardından Adana Ceyhan Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. 1044 hâkim ve savcıyla birlikte Doğruöz’ün atamasına ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete’de yer aldı.

Fotoğraf: Sendika.org
Süleyman Doğruöz’ün adı, öğrencilik döneminde solcu öğrencilere yapılan saldırılara katıldığı iddialarıyla medyaya yansımıştı.
Haziran 2017’de Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde ülkücü bir grup, sol görüşlü öğrencilere bıçak, satır, pala ve sopalarla saldırmış, iki gün süren saldırılarda fakülte binasını da tahrip etmişti.
Saldırıya ilişkin bir fotoğrafta, Adana Ceyhan Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Süleyman Doğruöz’ün elinde bıçak tuttuğu görülmüştü.
Gerçek Gündem
Arda Turan'a büyük şok! İflas etti!203 izlenme
Prens Selman’dan küstah Türkiye çıkışı!147 izlenme
Özgür Özel: "Beşikçioğlu'nun adaylığı Mansur Bey'e güç katacak"46 izlenme
Kanadalılar Türkiye’nin göz bebeğinde katliam yaptı: 195 bin ağaç kesildi!712 izlenme
TL Afrika liginde de zayıf düştü19 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: Türkiye’deki corona virüsü vaka sayısı 13 bin 531'e, can kaybı ise 214'e yükseldi!91 izlenme
Fehmi Koru'dan bomba iddia: "Gül'den sonra bir bakan daha..."66 izlenme
Corona vakaları sıfırlanan şehirde, vaka sayısı artmaya başladı!90 izlenme