CHP'de bugün önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ardından da Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı.
Açıklanacak adaylar merakla beklenirken, oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgut Belediye Başkan adayı olduğu iddiası gündem haline geldi.
Bugün CHP Genel Merkezi'ne de gelerek görüşmelerde bulunduğu öğrenilen Beşikçioğlu ile ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel, açıklamalarda bulundu.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre Özel, Erdal Beşikçioğlu’nun adaylığına Mansur Yavaş’ın itirazı olup olmayacağı yönündeki soruya, “Mansur Beyle bu fikrimi paylaştığımda Mansur Bey’in bayağı hoşuna gitmişti hala daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka bir şey olabilir. Mansur Bey’in gücüne güç katacaktır orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum” yanıtını verdi.
KRT
Eurovision Şarkı Yarışması'nda kazanan Ukrayna44 izlenme
'Beşli Çete' durmuyor! Türkiye bitti sıra Bosna Hersek'te29 izlenme
Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin Kolombiya'da bir kişiye çıktığı iddiaları yalanlandı22 izlenme
İmamoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı! "Soruşturma karalamaya yönelik"26 izlenme
Vakalara göre vefatın en yüksek olduğu şehirde sürekli anons yapılıyor!92 izlenme
Bu da oldu: Cami için toplanan yardım kutularını soydular!10 izlenme
Doğalgaza gelen zamların ardından odun ve kömür fiyatları da uçtu!128 izlenme
AKP iktidarı satmaya doyamadı: Şeker fabrikaları, Telekom, limanlar, araziler ve daha niceleri gitti36 izlenme