Anasayfa1
20 Mart 2020 ( 156 izlenme )
Reklamlar

Umre dönüşü 14 gün kuralına uymayan 5 kişi karantinaya alındı!


Şanlıurfa'da, umreden döndükten sonra evlerinde 14 gün kalma ve ziyaretçi kabul etmeme kuralına uymadığı belirlenen 5 kişi, komşularının ihbarı sonrasında polis tarafından götürüldükleri hastanede karantina altına alındı.


Şanlıurfa'da geçen hafta umreden gelen 5 kişinin evde 14 gün karantinada kalma kuralına uymayarak, ziyaretçi kabul ettiği ve dışarı çıktığı, komşuları tarafından polise bildirildi.

Polis, sağlık ekipleri eşliğinde ismi açıklanmayan 5 kişiyi yakaladı. Bu kişiler daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hazırlanan karantina odasına alındı.

Umrecilerin, corona virüsünün kuluçka süresi olan 14 gün boyunca hastanede karantina uygulamasına tabi tutulacağı açıklandı.

DHA


https://www.haber3.com/guncel/umredonusu14gunkuralinauymayan5kisikarantinayaalindihaberi5093408

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ankara'da Halk ekmeğe zam yok, ramazan pidesi 1 lira Hilal Kaplan, Şevval Sam’a hakaret ettiği tweet’ini sildi! Ozan Gündoğdu Gaye Erkan’ın gönderilmesindeki sırrı açıkladı Kongrelerde son durum! 'Kurultay' davası CHP'yi daha da kenetledi