Yozgat'ta bir esnaf, milletvekili seçimleri sırasında yapılan reklam çalışmalarının karşılığında İYİ Parti milletvekilinden parasını alamadığını iddia etti. İddiaya göre, İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, esnafın reklam hizmetlerinin bedelini ödemediği için tepki çekti.
Milletvekili Lütfullah Kayalar'dan parasını alamadığını öne süren esnaf, bu duruma tepkisini pankartlarla dile getirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kente gelişi öncesi, esnafın kentin çeşitli noktalarına astığı pankartlarda, "Borcunuzu ödeyin. Milletvekili seçimlerinde yapılan reklam çalışmalarını Lütfullah Kayalar ödemedi. Paranızı ödeyin" şeklinde ifadeler yer aldı.

Esnafın bu eylemi, kentte geniş yankı uyandırdı. Birçok vatandaş, siyasetçilere ve seçilmiş yetkililere karşı beklentilerin ve adaletin önemine vurgu yaparak, sosyal medyada konuyu tartışmaya açtı.
Konuyla ilgili olarak, İYİ Parti cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, esnafın tepkisinin parti yetkilileri tarafından dikkate alınması ve sorunun çözümü için adımlar atılması bekleniyor.
akdenizgercek.com
Erdoğan yine fark etmeden itiraf etti 'Terör örgütleri zihniyetinin destek verdiği Cumhur İttifakı !'142 izlenme
Lüks oteller şahane, yardıma bol bahane16 izlenme
İran’a saldırı Cengiz’e kazandırdı24 izlenme
İstanbul'da doğalgaz aranacak: Bazı araziler için el koyma kararı alındı22 izlenme
Area'dan çarpıcı Nisan ayı anketi! CHP ile AKP arasındaki fark büyüyor34 izlenme
AOÇ arazisinin metrekaresi 1.5 liradan satışa çıktı!86 izlenme
Tekstilde kriz: İplik üreten fabrikaların çoğu kapandı40 izlenme
İkinci evi olana vergi geliyor36 izlenme
Bebek ve asker katili Öcalan’ın şartları sızdı! İşte Erdoğan'ın ve Bahçeli'nin sağlayacağı haklar…
Araç kullanırken telefonla konuşan şoföre polisten şiddet! Araçtan indirip darp ettiler!
TTB Merkez Konseyi Üyesi Yerlikaya "Hasta sayılarında yüzde 31 artış var!"
Boğaziçi Üniversitesi'ne Erdoğan tedbirleri iddiası! Kampüs kapatıldı, dersler online oldu