Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Albayrak grubuna ait Tv NET’in Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla yaptığı paylaşıma Mustafa Kemal Atatürk yerine Olimpiyat şampiyonu okçu Mete Gazoz’un fotoğrafının koyulmasına tepki gösterdi. Mete Gazoz da söz konusu paylaşıma Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafıyla yanıt verdi.
Özdağ, “Albayrak grubuna ait Tv NET bir iğrençliğe daha imza attı. 100. yıl logosu içine Mete Gazoz’un fotoğrafını koyarak şempanze ile insan arasında kalmış ilkel zekâları ile sözde mesaj veriyorlar. Derin Tarih, Yeni Şafak, Gerçek Hayat gibi kanalizasyon yayını yapan bu merkezler Türkiye’nin, Türk Milletinin, İslam’ın gerçek düşmanlarıdır. Bu Allah ile aldatan Haçlı ordularının at uşağı zihniyetli müptezeller yüzünden ateist ve deist sayısı arttı. Sizden iyi gazoz ağacı olur mu? Bütün namuslu Türklere sesleniyorum. Atatürk’e hakaret eden bu alçaklar için bugün beddua edin. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Atatürk, kahrolsun Albayrak grubundaki bütün Türk ve Atatürk düşmanı alçak BOP hizmetkârları” diye yazdı.

Tv NET’e sosyal medya hesabından yanıt veren Mete Gazoz, “Doğru kullanım şekli” notuyla Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını paylaştı.

Tepkilerin ardından Tv Net'in paylaşımını kaldırdığı görüldü.
Gerçek Gündem
Erdoğan'ın TRT'ye atadığı ismin doktora tezi ortaya çıktı! Konusu 'Erdoğan!'106 izlenme
‘Şortla namaz kılana müdahale etmedi’ diye imamı okla vurdu!36 izlenme
Bu nasıl vicdansızlık hiç mi ders çıkarılmadı? Deprem konutları müteahhitleri zengin etme aracına dönüştü57 izlenme
“Her yer Tayyip, her yer Erdoğan” sloganına suç duyurusu!48 izlenme
‘Atatürk’ün anasına hakarette şak diye yırtıyorsun ama adın Berberoğlu ise…’143 izlenme
Erdoğan'ın açılışını yaptığı 10.4 milyon TL'lik proje hizmete alınmadı!61 izlenme
Valilik onayı ile Eskişehir’deki okullara imamlar gönderilmeye başlandı: ‘Anaokulundaki çocuk imamın söylediklerinden ne anlasın?’48 izlenme
YSK kararı öncesi, AKP'den tartışma yaratacak hamle!238 izlenme
Sinan Ateş paylaşımları yapan vatandaşın evi kurşunlandı!
Vatandaşa bir darbe de marketlerden… Çift fiyat uygulaması isyan ettirdi!
Morgan Stanley’den kritik Türkiye analizi: Merkez Bankası faizi ne kadar artıracak?
AKP'li belediye başkan adayı daha seçim olmadan sonuçları açıkladı!