Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sözcü Televizyonu'nda gazeteci İpek Özbey’in sorularını yanıtladı.
Yerel seçimler öncesi bazı belediyelere karşı dosya hazırlandığını öne süren Özdağ, "Ankara ve İstanbul’u almayı hedefleyecekler" dedi.
Özdağ, şöyle konuştu:
“SEÇİM ÖNCESİNDE BAŞKA BASKI YÖNTEMLERİNİ GÖREBİLİRİZ”
"Yaşlanmış ve yorulmuş bir iktidar var. Bu yerel seçimi kazanıp ondan sonra yüzde 30'larla tekrar iktidarını muhafaza edecek bir sürece dönebilmek için baskı sistematiğini devam ettirmek zorunda. Ankara ve İstanbul'u almayı hedefleyecekler. Bunun için Ankara ve İstanbul'da seçim öncesinde başka baskı yöntemlerini görebiliriz.
"DOSYALAR HAZIRLANDIĞINI BİLİYORUM"
Belirli belediyelere karşı dosyaların hazırlandığını biliyorum. Belediye isimlerini biliyorum ama vermiyorum. Çok kısa süre kaldığı için operasyonun yapılması durumunda ortaya olumsuz sonuçlar, tepki çıkartacağı için yapılmadı operasyonlar. Onların önümüzdeki süreçte devreye sokulacağından eminim. Çünkü çok kapsamlı dosyalar. Göreceğiz, tüm bunları yaşayacak Türkiye."
Yeniçağ
7 yıl 8 ay geriden geliyorlar! Etiyopya yarın 2016'ya girecek29 izlenme
İran'dan İsrail'e fırlatılan füzeler Hatay semalarından görüldü35 izlenme
Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte cevabı…173 izlenme
Sahte diplomalı Osmanlı torunundan skandal Cumhuriyet Bayramı paylaşımı!7 izlenme
Suriyeliler Kahramanmaraş'ta ayaklandı, tekbir getirerek polise saldırdılar!47 izlenme
Putin emri verdi: ‘Fransa’yı yok edebilecek’ güçteki Şeytan füzeleri test edildi35 izlenme
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi19 izlenme
TRT1 sunucusu Pelin Çift'e tepkiler dinmiyor 'Maaşını neden biz ödüyoruz?'1713 izlenme
Okulları kir basınca Bakanlık personel almaya karar verdi!
'Erdoğan ekleme yapabilir’ diyerek açıkladı: Asgari ücrette en güçlü senaryo ortaya çıktı
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar 'Bu tarikatlar artık milleti, hükümeti denetliyor. Hangi Milli Eğitim bakanı bunları denetleyecek ?'
Milyarlık ihaleyi Kalyon’a verdiler