Yalısı ve yatında uyuşturucu ile fuhuş partileri düzenlediği belirlenen firari Kasım Garipoğlu’nun şoförü Murat Can Şirin (27) itirafçı oldu.
Cezaevinden dilekçe vererek bildiklerini anlatmak istediğini belirten Şirin, 29 Ocak’ta adliyeye geldi. İfade vermeye hazırlandığı sırada tanımadığı avukat Berkay V.’nin ifadeye katılmak istediğini söyleyen Şirin, “Bu kişinin ifadeye katılmasını istemedim.
Gerçekleri anlatmamam için telkinde bulundu. Kabul etmedim. Kimseye iftira atmadan, devlete güvenerek bildiklerimi anlatmak istiyorum” dedi.
Sabah'ta yer alan habere göre, 20222025 yılları arasında Kasım Garipoğlu’nun şoförlüğünü yaptığını söyleyen Murat Can Şirin, gözaltına alınana kadar görevine devam ettiğini belirterek, “Garipoğlu’nun Yeniköy’deki yalısında iki haftada bir uyuşturucu partileri düzenlenirdi” dedi.
Şirin, bu partilere katılan isimleri de açıkladı. İfadesinde; Cihan Şensözlü, Ege Mutaf, Şevval Şahin, Derin Talu, Monkey Project işletmecisi Charlie, Merve Taşkın, Zeynep Alkan, Özge Ertöz, Patrizio Ragusin ve Şeyma Subaşı’nın yer aldığını söyledi.
İtirafların ardından yurtdışına çıktıkları belirtilen Merve Taşkın ve Alpaslan Kaya hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Sözcü
AKP'li vekil Zülfü Demirbağ, geçim derdindeki milletle adeta dalga geçiyor! 'Eti kiloyla değil gramla, meyve ve sebzeyi de taneyle alın!'57 izlenme
5 soruda İsrail-Hamas çatışması37 izlenme
Türkiye’den giden gidene! ‘Böyle bir rekor beklemiyorduk’40 izlenme
CHP'li başkan AKP dönemine isyan etti! ‘İhbar ediyorum bu ihalede rant var!’33 izlenme
Türk gençliğinden Atası'na layık hareket29 izlenme
Ankara Emniyeti’nden kampanya için ‘maaştan kesinti talimatı’ iddiası357 izlenme
AKP'den büyükşehir belediyeleri için yeni hamle: Hedef İmamoğlu ve Yavaş!603 izlenme
Sultanbeyli'de Atatürk'süz 30 Ağustos kutlamasına tepki: Bu tören kutlanamaz!565 izlenme
Eğitimdeki tasfiyeye tepki! "20 bin öğretmen tek bir İmza ile cezalandırıldı"
Yargıdan dikkat çeken çıkış! MHP'nin "Tutuklama istisna olmalı" çağrısına Yargıtay'dan destek: "Kimsenin şerefiyle oynama hakkınız yok!"
İstanbul Havalimanı’na taşıyacak yolcu bulamayan otobüs hatları kapatıldı!
AKP’den Başbuğ, Ataklı ve Sağlar hakkında 81 ilde suç duyurusu!