ÖZGÜR ÖZEL’DEN MİTİNG VE 29 EKİM KUTLAMALARI AÇIKLAMASI
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi kararını paylaştı. Özel paylaşımın devamında da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili konuştu.
Özel’in “Bu Cumhuriyeti korkmayanlar kurdu. Bu ülkeyi korkmayanlar kurtardı. Biz de korkmuyoruz! 27 Ekim'de İstanbul'da Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi'ni yapıyoruz. 29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 101'inci yılında 1. Meclis'te toplanarak, Anıtkabir'e yürüyoruz” notuyla paylaştığı videoda şu ifadeler yer aldı:
“Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi'ni ertelemeksizin yapmaya karar verdik. Eğer biz korkarsak terör amacına ulaşmış olacak, biz sinersek şiddet hakim olacak. Korkmadığımızda, sinmediğimizde başarıyoruz. Onun için 27 Ekim Pazar günü saat 14.30’da, İstanbul’da Beşiktaş Meydanı’nda Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi'nde buluşuyoruz.
Bir diğer tartışma konusu da 29 Ekim kutlamaları. 101. yılda da Cumhuriyet’i hep beraber kutlayacağız. Terörü bahane ederek bu kutlamaları sönükleştirmeye çalışacaklara, bu ülkeye korku yaymaya çalışacaklara da şunu söylüyoruz; Bu Cumhuriyeti korkmayanlar kurdu. Bu ülkeyi korkmayanlar kurtardı. Onun için korkmuyoruz ve hep birlikte 29 Ekim’de kutlamaları coşkuyla gerçekleştiriyoruz.”
2 AKP’li yöneticiden biri çocuk istismarından, diğeri trans bireyin ölümüne neden olmaktan tutuklandı!131 izlenme
Simav’da şeker pancarı üretimi durma noktasına geldi!120 izlenme
Erdoğan’ın enflasyonla sınavı: Karşı çıkanlara 'boşuna uğraşmayın' demişti, tam tersi oldu!30 izlenme
Cinsiyet değiştiren, ve göğüs estetiği olan "Timsah Celil" lakaplı ünlü oyuncu son halini paylaştı.25 izlenme
Adıyaman enkaz altındayken AKP’li belediye başkanından Togg şovu!34 izlenme
Yanıtsız kalan 10 soru: İşte savcıya göre Narin cinayetinin failleri92 izlenme
AKP’li belediyenin Ertuğrul Gazi büstü olay oldu! Benzerlik görenleri şaşkına çevirdi!87 izlenme
Gazetecilerin tutukluluğuna devam kararı verildi! Mahkeme başkanından karşı oy! "Tahliye edilmeliler"46 izlenme
İnanılmaz rakam... Devlet satıyor!
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: 32.736 yeni vaka tespit edildi, hasta sayısı 527.070’e, can kaybı da 14.509’a yükseldi!
Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem: 18 kişi yaşamını yitirdi, 553 kişi yaralandı
Hükümet IBAN sorusunu yanıtsız bıraktı! "Yetkili değiliz"