Altaylı'nın iddiasına göre Kütahyalı'nın yolu, eski arkadaşları ile epey zaman önce ayrıldı.
Kütahyalı'nın 'bir medya grubunun üst düzey yöneticisi' tarafından kullanıldığını belirten Altaylı, "O zamanlar şimdi kendisini vuran dostları ile koordinasyon içindeydi. Hatta bu grubun 'lideri' gibi pazarlıyordu kendini" diye yazdı.
"AK Parti içinde zaten sevilen ve güvenilen birisi değildi" diyen Fatih Altaylı, Beştepe'de kendisini kullananlar olduğunu söyledi ve "Yaz aylarından itibaren orada da bağlantısı kalmadı. Bu biliniyordu ve zaten son zamanlarda attıkları tutmuyordu. Kendisi de farkındaydı durumunun" ifadelerini kullandı.
Altaylı, Kütahyalı'nın olası bir iktidar değişikliğine karşı kendisini korumak için önlem almaya çalıştığını ve CHP içinde dostlar edinmeye çalıştığını yazdı ve "Son aylarda CHP’lilerle sıkı diyalog içindeydi" dedi.
Altaylı cezaevinde kaldığı sırada kendisini ziyaret eden bir CHP milletvekilinin de Kütahyalı'nın sık sık CHP'lileri aradığını anlattı ve şunları kaydetti:
"Mahkemelik olduğu eski eşinin de CHP kanadıyla ve özellikle Kemal Kılıçdaroğlu cenahıyla görüştüğü biliniyordu ama o da CHP’lileri sık sık arıyor, konuşuyor, bilgi veriyordu. Cezaevinde ziyaretime gelen bir CHP milletvekili görüştüklerini anlatınca 'Bu adamla nasıl görüşürsünüz' diye tepki göstermiştim."
Cumhuriyet
Türkiye polis şiddeti haberleri ile sarsılırken Süleyman Soylu'nun hesabından ilginç paylaşımlar125 izlenme
Su kaynaklarında radon seviyesi yükseldi: Uzmanlardan korkutan açıklama! Büyük depremin habercisi mi?35 izlenme
Vatandaşın cebinden çıkacak parayı soran CHP'li vekile, bakanlıktan akıllara zarar cevap!93 izlenme
İstanbul'da, genç kızın çığlıklarına koşan mahalleliden tacizciye meydan dayağı!38 izlenme
Ece Üner, TV 100 canlı yayınında SADAT'a tepki gösterdi meydan okudu 'Kimsiniz siz!'109 izlenme
Muhtarlık karar aldı 'dinen uygun değil' diyerek kadın ile erkeğin birlikte eğlenmesini yasakladı!56 izlenme
Zonguldaklı dururken Mısırlı işe girdi! Bir yıl önce vatandaş oldu işi kaptı49 izlenme
Emekli maaşlarında Ocak zammında tüm hesaplar değişti! Bu rakamlar ilk kez konuşuluyor13 izlenme
AKP’li Alinur Aktaş’tan Türkan Saylan, Uğur Mumcu, Nazım Hikmet ve Bahriye Üçok'a skandal sözler!
Mansur Yavaş, hükümetin SGK oyununu açıkladı
Sünnet düğününde rezalet görüntüler! Çocuklar dansöze para taktı
Soylu’nun ‘müdür’ü saldırıya böyle sevindi! "Kılıçdaroğlu’na iyi olmuş, yapanların ellerine sağlık…"