KKTC'nin bir yerden toprak çalma niyeti olmadığını vurgulayan Ertuğruloğlu, "Pile-Yiğitler Yolu Projesi'nden geri dönüş olmayacak. Bu proje tamamen insani bir projedir ve hiçbir art niyet içermemektedir. Komployla karşı karşıyayız. BM bizi engellemeye çalışmasın. Bu yolu biz yapacağız. Bitmiştir. Kararlılığımızdan geri adım atmayacağız." değerlendirmesinde bulundu.
Ertuğruloğlu, BM Barış Gücü'nün Türk dostu bir örgüt olmadığını vurgulayarak KKTC olarak oyuna gelmeyeceklerini belirtti.

BM BARIŞ GÜCÜ ASKERLERİ İLE KKTC GÜVENLİK GÜÇLERİ ARASINDA GERGİNLİK
BM Barış Gücü askerleri, Pile-Yiğitler Yolu Projesi'ni engellemek üzere sabah saatlerinden itibaren projenin başlanacağı alana beton bloklar yerleştirdi.
Türk tarafının yetkililerini ve yol yapım araçlarını engellemek isteyen BM Barış Gücü askerleri, ayrıca araçlarını KKTC topraklarına park etti.

KKTC güvenlik güçleri ise BM'ye ait araçları bölgeden dozer yardımıyla kaldırdı.
Odatv.com
Birleşik Kamu-İş: "Açlık sınırı Şubat'ta 10 bin TL’yi aştı"
Narin cinayetinde flaş gözaltı dalgası: Anne, baba ve kardeşler dahil 21 kişi gözaltına alındı!
ABB’de Melih Gökçek dönemi bürokratına yolsuzluk davası: ‘İŞKUR programıyla 500 kişiyi işe alındı gösterip, maaşlarının yarısını topladı’ iddiası
Hak arayan hemşirenin isyanı: "Türkiye’yi terk ediyorum, hakkımı helal etmiyorum"
EYT bekleyen herkesi ilgilendiriyor: EYT’ye deprem düzenlemesi! Kritik tarihte değişiklik
Narin cinayetinde gözler o rapora çevrildi! Yeni gözaltılar olabilir
Türk kadınına rahat yok! Sokakta plajda her yerde taciz etmeye, gizli çekim yapıp paylaşmaya devam ediyorlar!
Ayhan Bora Kaplan davasında da adı geçmişti: Belediye CHP'ye geçmeden önce dönemin Ankara Başsavcısı Yüksel Kocaman'a ihalesiz konut satışı yapmışlar
Erdoğan "Zekat verilse İslam aleminde fakir kalmaz. Bir yanda lüks içinde yaşayanlar bir yanda kıtlık için yaşamaya çalışanlar var"
Avrupa’nın ısınamayan ülkesiyiz! Türkiye kışı battaniye altında geçirdi!
Devleti işte böyle batırıyorlar! Milyonluk vurgun
Cumhurbaşkanlığı 2021 bütçesini Meclis'e sundu, 245 milyar lira açık!
Retweet yapmak günah fetvasından, mesajla dini nikah bitirme fetvasına kadar her konuda yol gösteren Diyanet bunlara suskun
AKP'ye bir şok da seçmenden! AKP seçmeni de rahatsız!