Silahlara ilişkin bir sitede şu bilgiler veriliyor:
“Artık insanlar geçmişe göre kendilerinin ve ailelerinin güvenliğini daha fazla tehlikede görmektedirler. Artık fiyatları ve vergileri ortalamanın üzerinde olmasına rağmen birçok kişi silah ruhsatı almak için başvurmaktadırlar"
Bu sitede hemen hemen tüm silah markaları bulunuyor. Kullanıcılara silahları inceleme seçeneği de veriliyor.
Aynı sitede yer alan ilanlar arasında dikkat çeken ise kamu çalışanı olduğunu iddia eden kişilerin de buraya ilanlar vermesi. Özellikle ‘polis memurundan’ kalıbıyla birçok silah satışı yapılıyor. Sitede bu şekilde tam 495 ilan bulunuyor. Asker olduğunu iddia edip silah satanların sayısı ise 286.
Bu şekilde ilanların sayısının çok olması nedeniyle site de kullanıcıları uyarma gereği duymuş. Sitede “Kendisini Polis, Savcı ve Asker olarak tanıtan ve size güven vermek için Whatsapp üzerinden resmi kimlik gönderen kişilere itibar etmeyiniz” ifadesi yer alıyor.
Başka bir sitede ise kargoyla silah ve teçhizat satışı yapılabiliyor. Bu sitede av tüfeklerinin satışı kargoyla yapılıyor.
Başka bir sitede is "İhtiyaçlarınız ve istekleriniz doğrultusunda her geçen gün satışa sunduğumuz ürün çeşitliliğini çoğaltıyoruz." bilgisi veriliyor.
KRT
AKP’li vekile TOKİ’nin ‘İlk Evim Arsa Projesi’ kampanyasından arsa çıktı46 izlenme
Yüzlerce çalışanı bulunan mağazacılık ve giyim devi konkordato ilan etti!314 izlenme
MEB'den aynı şirkete milyonluk ihaleler44 izlenme
İBB'den flaş hamle: Yandaş vakıflara tahsis edilen mülkler tek tek geri alınacak!46 izlenme
Rusya'dan sert uyarı: Nükleer savaş riski büyük!83 izlenme
Şehit pilotlar hakkında gizli dava açıldığı ortaya çıktı!96 izlenme
Rusya'dan Türkiye'yi zora sokacak yağ haberi62 izlenme
İflastan kurtarılan Keskinoğlu Tavuk’ta büyük hissedar Vakıfbank oldu!128 izlenme
Mahkeme kararında torpil onaylandı!
''Bu millet 650 TL ile de yaşar'' deyip Jaguar arabasıyla ortaya çıkmıştı, Tescilli Atatürk düşmanından akla ziyan sığınmacı savunması!
Muharrem İnce'den YSK'ya 'İnce' ayar!
Valilik 'yıkılsın' dedi, Milli Eğitim 'güçlendiriyor': Hatay'da veliler tedirgin