Silahlara ilişkin bir sitede şu bilgiler veriliyor:
“Artık insanlar geçmişe göre kendilerinin ve ailelerinin güvenliğini daha fazla tehlikede görmektedirler. Artık fiyatları ve vergileri ortalamanın üzerinde olmasına rağmen birçok kişi silah ruhsatı almak için başvurmaktadırlar"
Bu sitede hemen hemen tüm silah markaları bulunuyor. Kullanıcılara silahları inceleme seçeneği de veriliyor.
Aynı sitede yer alan ilanlar arasında dikkat çeken ise kamu çalışanı olduğunu iddia eden kişilerin de buraya ilanlar vermesi. Özellikle ‘polis memurundan’ kalıbıyla birçok silah satışı yapılıyor. Sitede bu şekilde tam 495 ilan bulunuyor. Asker olduğunu iddia edip silah satanların sayısı ise 286.
Bu şekilde ilanların sayısının çok olması nedeniyle site de kullanıcıları uyarma gereği duymuş. Sitede “Kendisini Polis, Savcı ve Asker olarak tanıtan ve size güven vermek için Whatsapp üzerinden resmi kimlik gönderen kişilere itibar etmeyiniz” ifadesi yer alıyor.
Başka bir sitede ise kargoyla silah ve teçhizat satışı yapılabiliyor. Bu sitede av tüfeklerinin satışı kargoyla yapılıyor.
Başka bir sitede is "İhtiyaçlarınız ve istekleriniz doğrultusunda her geçen gün satışa sunduğumuz ürün çeşitliliğini çoğaltıyoruz." bilgisi veriliyor.
KRT
Kapanan şirket sayısı yüzde 33 arttı89 izlenme
Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu'nun uyuşturucu test sonucu çıktı19 izlenme
Yeni Şafak boykot çağrısı yapan ünlüleri hedef gösterdi!28 izlenme
Ekrem İmamoğlu’na KKTC’de büyük destek78 izlenme
Pençe-Kilit Operasyonu'ndan acı haber: 3 askerimiz şehit oldu52 izlenme
Göcek'te koy nöbeti: Jandarma izin vermedi, vatandaş suya girdi28 izlenme
Hande Fırat’ın yazdığı imitasyon çanta macerasının arka planı! Emine Erdoğan servet harcamış337 izlenme
İYİ Partili yurttaşın iddiası: İmza vermeye gidenler tehdit ediliyor!163 izlenme
Çöken bina 4 kişiye mezar olmuştu: Gebze ve Darıca'da 25 bina tahliye edildi
Bolu yangın faciasında saklanan belge: 78 kişinin yangında öldüğü Grand Kartal Otel'in en az 6 ay önce turizm belgesini kaybettiği ve kaçak duruma düştüğü ortaya çıktı!
Sıkı durun uçuyoruz: Türkiye'nin borcu bir ayda yüzde 3,5 arttı
Sanayiciye elektrik faturası şoku! Yüzde 30 zam!