Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) ‘İlk Evim Arsa Projesi’ kampanyası kapsamındaki çekilişi önceki gün yapıldı. AKP Ankara Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi’ye Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki Bezirhane Cimşit Mahallesi’nden arsa çıktı. ‘İlk Evim Arsa Projesi’ kampanyasından yararlanmak için aylık 16 bin TL’nin altında gelirinin bulunması; kendisinin, eşinin ve çocuklarının üzerine ev ya da ev yapılabilecek arsa ve arsa payının olmaması gerekiyor.

KİRADA OTURUYORMUŞ
SÖZCÜ’nün ulaştığı Çelebi, Ankara’da kirada oturduğunu ve milletvekili olmadan önce kampanya için başvurduğunu söyledi. Çelebi “Vekil olmadan önce başvurum vardı. Çıkıp çıkmadığını bilmiyorum” dedi. Başvuru için 16 bin TL’nin altında aylık gelire sahip olmak gerektiği hatırlatılan Çelebi “Milletvekili seçilmenizden önce aylık geliriniz 16 bin TL’nin altında mıydı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Kendi şirketimde sigortalı olarak çalışıyorum. Şirket ortağımın üzerine. Ben sigortalı görünüyorum. Muhtemelen öyle, şartlar uyuyordur. Şu an kirada oturuyorum. Üzerimde herhangi bir şey yok” dedi.

ARAYIP FERAGAT ETMİŞ
TOKİ’den çıkan arsa için nasıl bir tasarrufta bulunacağı sorusuna AKP’li Çelebi “Şu anda böyle bir ihtiyacımız yok” yanıtı verdi. TOKİ’yi aradığını belirten Çelebi “TOKİ’den ilgili kişiler bana arsanın çıktığını söylediler. Bu haktan feragat ettiğimi kendilerini söyledim” diye konuştu.
Sözcü
Gürsel Tekin: Parti devletinin en büyük kanıtı bu222 izlenme
'Lebaleb' kongreler AKP'nin başını yakacak!99 izlenme
TSK'dan ihraç edilen teğmenleri işe almıştı, Mansur Yavaş'tan ilk açıklama: "Seyretmemiz beklenemez!"40 izlenme
Nisan ayında maliyeti en fazla artan ürün yüzde 69,3 ile kuru soğan oldu43 izlenme
YSK Başkanı’ndan son dakika seçim açıklaması!130 izlenme
AKP'li vatandaşın ekonomi sorusuna cevabı sosyal medyayı salladı! Sadece AKP'lilerin bildiği büyük sırrı(!) açıkladı80 izlenme
Hizbullah ana davası ile Erdoğan’a dava açtı, başına gelmeyen kalmadı…71 izlenme
İmamoğlu’na taşlı saldırıyı ABD medyası böyle duyurdu: "Seçim öncesi şiddet patlaması"51 izlenme
Vatandaş isyanlarına muhafazakâr görünüşlü bir vatandaş da eklendi! 'Erbakan hoca demişti bunları, dövecek diziniz kalmayacak'
İstanbul seçimi öncesi 10 kritik soru!
Erdoğan, İsmailağa tarikat liderleri ile görüştü
Devlet hastanesinde çalışan kadın doktordan şok iddia! 'Suriyelilere telefonla vatandaşlık veriliyor'