Suriye’nin yeni lideri Ahmet El Şara (Golani); ‘Muhtar Türki’ kod adlı Türk vatandaşı Ömer Muhammed Çiftçi’yi yeni Suriye Ordusu’na ‘tuğgeneral’ olarak atamış, bunun üzerine İçişleri Bakanlığı “Terör Arananlar” listesinden Çiftçi’nin ismini bir gecede çıkarmıştı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye’nin Heyet Tahrir El Şam (HTŞ) üyesi başka ‘teröristleri’ de listeden sildiği ortaya çıktı.
9 KİŞİ HALA LİSTEDE
İçişleri Bakanlığı; 4 ayrı renk kategorisinde aranan Türkiye uyruklu 12 HTŞ üyesinden 3’ünü sessiz sedasız terörist listesinden çıkardı. 9 kişi ise halen listedeki yerini koruyor. 4 milyon lira para ödülü konulan Bingöllü Şenol Işık ile 2 milyon lira para ödülü ile aranan Kahta’lı Sait Ali Gürsoy ile Nedim Koparal terör listesinden çıkarıldı.
HTŞ’DE 50 TÜRK VAR
Başına 8 milyon lira ödül konulan terörist Savaş Özaslan’ın yanı sıra Tahsin Baykara, Cemal Dinler, Ahmet Bahçacı, Hüseyin Demir, Furkan Akkuş, Kenan Canlı, Muhammet Ertoy ile Orhan Çelik de halen arananlar listesinde.
HTŞ içinde emirlik görevi de dahil üst düzey sorumluluk üstlenen yaklaşık 50 Türkiye uyruklu terörist var. Bunlar hakkında Interpol’den kırmızı bülten de çıkarıldı.
Tele1
Bu nasıl yargı bağımsızlığı? Deniz Yücel nasıl tahliye edildiğini itiraf etti161 izlenme
CHP’li Belediye Halk Gıda açtı: Ucuz et izdihamı!20 izlenme
KPSS soruşturmasında ön rapor hazırlandı: "13 soru şaibeli"44 izlenme
Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'dan skandal paylaşımı! Tuvalette poz verdi28 izlenme
AKP'li belediyedeki yolsuzlukları sürekli gündeme getiren Gazeteci Sinan Aygül'e saldırı anları ortaya çıktı!50 izlenme
Ahmet Necdet Sezer açıkladı: Ankara’daki ışıklar neden yandı?82 izlenme
Torbalı’da başkanın oğlu belediye şirketine genel müdür yardımcısı oldu!68 izlenme
CHP'li belediye kendi tarım arazilerinde ekim yapacak!93 izlenme
Marmaraereğlisi açıklarında meydana gelen deprem anında bir berberde yaşanan panik anları güvenlik kamerasına yansıdı
Narin soruşturmasında flaş gelişme! Büyük amcasının evinde arama yapıldı
Geçiş garantisi yetmedi sıra 'ceza' garantisinde!
Fransa'dan gelen gurbetçi: "Bin lira ile alışverişe gidiyorum ama poşet boş. Allah size sabır versin"