Ordu'nun Gülyalı Belediyesi, 25 yıllık borcunun 5 yıllık görev süresinin yarısında sıfırlandığını duyurdu.
CHP’li Başkan Tepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Belediyemizin maliye hazinesine olan yaklaşık 2,5 milyon TL tutarındaki borcunun tamamını sıfırladık" ifadelerini kullandı.
BELEDİYE TARİHİNDE BİR İLK
Bu borç sıfırlanmasının belediye tarihinde bir ilk olduğunu söyleyen Başkan Ulaş Tepe, paylaşımının devamında, "Bu gelişme belediyemiz tarihinde bir ilktir. Artık Gülyalı Belediyesi’nin önü daha açık. Geleceğe emin adımlarla yürüyen, borç çıkmazından ve sarmalından kurtulmuş bir belediye var" dedi.

İSMAİL SAYMAZ DA TEBRİK ETTİ
Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Ulaş Tepe'yi tebrik etti. Saymaz, paylaşımında "Gülyalı, Ordu’daki CHP’li tek belediye. Aynı zamanda Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan Ulaş Tepe, belediyenin 25 yıllık borcunu sıfırladı. Kutluyorum sevgili Ulaş. Umarım, seni Ordu’yu yönetirken de görürüz." ifadesini kullandı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/suleymansoyluyaprisonbreakgondermesikacisinyok484914h.htm
Yunan sahil güvenlik botu Türk karasularına girdi, Bodrum’da kıyıya kadar geldi21 izlenme
CHP’li Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar'a saldırı!35 izlenme
Bakan Bilgin'den asgari ücretin açıklanmasına saatler kala dikkat çeken mesaj115 izlenme
Bakan Bey’in hastanesi, AOÇ arsasında yükseliyor11 izlenme
En güvendiği anketçiden iktidarı şok edecek İmamoğlu davası anketi!35 izlenme
Hollanda Merkez Bankası’ndan 1 TL uyarısı: "Dolandırıcılık için kullanılıyor"45 izlenme
İmamoğlu: "Milletin oy verdiği insan, insan ayırt edemez. Bu anlayışın bir an önce bu memleketin başından ve ruhundan defolup gitmesi lazım"19 izlenme
Murat Çalık’ın eşi Zehra Evin Çalık'tan duygusal paylaşım20 izlenme