Zeren Group ve Nakkaş Holding’in satış sürecinde Rekabet Kurulu onayının beklendiği bildirildi. Onay sürecinin ardından iki grubun iş birliğini farklı alanlara da taşımayı planladığı öğrenildi. Zeren Group, Alpet’le birlikte Atak Madeni Yağlar ve Ecogaz’ı da bünyesine katmıştı. Şirketin uzun vadeli hedefi, Türkiye ve Balkanlar’ın önde gelen akaryakıt dağıtım gruplarından biri olmaktı.
Nakkaş Holding’in resmi internet sitesinde Alpet markasının da yer almaya başladığı görüldü. 2001 yılında faaliyete geçen Alpet, Türkiye genelinde 300’ü aşkın istasyon ve 5 dolum tesisi ile hizmet veriyor. Ayrıca Arnavutluk’ta da yaklaşık 60 istasyonu bulunuyor. Türkiye’nin en yüksek akaryakıt depolama kapasitesine sahip şirketlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre, 1973 yılında Rıdvan Zeren tarafından kurulan Zeren Group Holding, sekiz farklı sektörde ve dört kıtada faaliyet gösteriyor. Grup; Zeren Energy, Alfemo, Petroleum Energy, Laval Energy, Zolaris Energy ve MYZ Co Charge gibi markalarla yoluna devam ediyor. Şirketin yönetiminde ise ikinci nesil temsilcisi Mustafa Yiğit Zeren bulunuyor.
1983 yılında kurulan Nakkaş Holding’in temeli, treyler üretimi yapan Öztreyler ve çay üretimi gerçekleştiren ÖzÇay şirketlerine dayanıyor. Bugün üç kıtada faaliyet gösteren holding; petrol, yenilenebilir enerji, madencilik, sanayi ve hizmet sektörlerinde 16 şirketiyle çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Ramazan Öztürk yürütüyor.
Nakkaş Holding, Türk Ytong, Transpet, Global Gas Trans ve Nakkaş Akaryakıt gibi şirketleriyle sektörde güçlü bir konuma sahip. Grup, Türkiye genelinde 61 akaryakıt ve LPG istasyonuyla hizmet veriyor. Transpet ise Türkiye ile Irak’ın kuzeyi arasında petrol ve rafine ürün ticaretinde önemli bir rol üstleniyor.
Sözcü
Turizm cennetinde pes dedirten manzara: 5 binden fazla kaçak yapı var...26 izlenme
CHP, Hatay'daki son durumu paylaştı: Fark düşüyor89 izlenme
Yine adrese teslim kadro ilanı! Bu kez dekanın kızına özel!108 izlenme
Suriye'de oynayan Türk basketbolcu Kemal Canpolat: 'Yaşam tamamen normal. Özellikle Şam’da sosyal hayat gerçekten çok üst seviyede'56 izlenme
'Atatürk’le bizim derdimiz var'262 izlenme
Seçim kabininden çıkan kadının Erdoğan’ı görünce umursamadığı anlar sosyal medyada gündem oldu75 izlenme
23 yılda en çok işçiler kaybetti33 izlenme
KPSS'de başarılı olan memur adaylarının da tercihlerine son gece müdahale edilmiş!28 izlenme