14 Mayıs seçimlerinin ikinci tura kaldı. Türkiye 14 Mayıs’ta sandığa gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs'taki ikinci tur seçiminde yarışacak.
Sinan Oğan cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 5.2. oranında oy aldı. Oğan'a verilen oylar ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı yarışında kritik öneme sahip olduğu tartışılırken kimin yanıda yer alacağı merak konusu oldu.
İHA’da yer alan bilgilere göre, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan yarın bir görüşme gerçekleştirecek.
DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ İDDİASI
Millet İttifakı paydaşlarının Ankara'da dün yaptığı toplantının ardından, akşam saatlerinde Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile Sinan Oğan bir görüşme gerçekleştirdiği de iddia edildi.
Yeniçağ
AKP'den CHP'ye geçen Uşak Belediyesi'nde sığınmacılara ait ruhsatsız iş yerleri kapatıldı! Belediye Başkanı Özkan Yalım kapatılan iş yerlerini bizzat gezdi44 izlenme
İstanbul'da yaşamanın maliyeti bir ayda 2 bin lira arttı: Taşı toprağı zam31 izlenme
Erk Acarer açıkladı: "Sedat Peker'in basın danışması olarak bilinen Emre Olur'un iddianamesi hazırlandı"57 izlenme
2019'un ilk üç ayında 483 çocuk istismara maruz kaldı!74 izlenme
Başsavcılık, CHP İstanbul İl Binası'nın hazineye devrini istedi33 izlenme
Belediye Meclisi toplantısında AKP’liler ve MHP’liler arasında tartışma çıktı: "Sizin gibi ittifak düşman başına"47 izlenme
SBK soruşturmasında Paramount Otel'e yönelik 'çökme' iddiasıyla tutuklanmıştı: Cihan Ekşioğlu tahliye edildi22 izlenme
AKP'li belediyede eş torpili serbest! İşe gitmeyen eşini kadrolu gösteren şube müdürü suçsuz bulundu37 izlenme
Wushu Federasyonu'nda skandallar bitmiyor! Parayı aldılar belge yok!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten flaş iddia: "Silivri'de 10 gündür İmamoğlu için hazırlık var! Zaman ayarlı operasyon"
Macaristan'da siyasi deprem: Cumhurbaşkanı Novak ve eski Adalet Bakanı Varga, "geri dönülemez hata" nedeniyle istifa etti.
Otopark için 79 yıllık okulu yıkacaklar!