MİT'in saha ajanları, terör örgütünde 2019 yılından itibaren faaliyete başlayan, 2021 yılından itibaren de sözde Aynularab sorumlusu olan "Bahoz Afrin" kod adlı teröristin sınır hattındaki güvenlik güçlerine yönelik yeni bir eylem hazırlığında olduğu bilgisini aldı.
Öncelikli hedef listesine eklenip, yakın takibe alınan teröristin, planladığı eylemin son aşamasında olduğunun öğrenilmesi üzerine harekete geçildi.
Düzenlenen operasyonla, terör örgütünün sözde Aynularab eyalet sorumlusu "Bahoz Afrin" etkisiz hale getirildi. "Bahoz Afrin" kod adlı teröristin etkisiz hale getirilmesi, terör örgütündeki çözülmeyi de hızlandırdı. Aynularab'a sorumlu olarak gönderilen teröristlerin sürekli olarak MİT tarafından etkisiz hale getirilmesinden dolayı örgütün bölgede büyük bir kriz yaşadığını ve sorumlu düzeyde faaliyet yürütecek terörist bulmakta zorlandığını öğrenildi.
Sözcü
Göçmenler akın akın geliyor!140 izlenme
Dikkat çeken 'Sedef Kabaş' iddiası51 izlenme
Utanç tablosunda yer kalmadı! 365 günde en az 29 bin çocuk istismara uğradı46 izlenme
Kremlin'den tahıl koridoru krizinin çözümüne ilişkin açıklama: Türkiye'nin varlığı anlaşmalara olan güvenin ana faktörüdür30 izlenme
Ahmet Takan 'Sarayda ve AKP'de seçimi kaybetme korkusu var'216 izlenme
Zehra Kınık’ın karıştığı kazada yeni skandal: Rapora göre Batın kendini yere atmış!67 izlenme
Osmangazi’den geçenden 184, geçmeyenden 964 akçe!29 izlenme
CHP’nin Soylu hakkında yaptığı suç duyurusu işleme konmadı!62 izlenme