Türkiye Taşkömürü Kurumu'na bağlı Amasra Maden Ocağı'nda 14 Ekim'de yaşanan faciada, 42 madencinin şehit olması Türkiye'yi yasa boğarken, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) belgesel çekimi ve futbol sahasına çim yüzey yaptırmak için ihaleye çıktı.
Sözcü'de yer alan habere göre TKİ, kurumun belgesel filmini çektirmek üzere 22 Eylül'de ihaleye çıktı. Faciadan üç gün sonra, 17 Ekim'de bir reklam tanıtım firması ile belgesel filmi için 695 bin TL'lik sözleşme imzalandı.
2.4 MİLYON LİRALIK ÇİM İHALESİ
Bir diğer ihale ise TKİ Genel Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan futbol sahasının sentetik çim yüzeyinin yenilenmesi için 20 Ekim'de düzenlendi. Çim yüzey düzenlemesine 2.4 milyon TL ödendi. İhaleye son teklif 20 Ekim tarihinde alındı. Futbol sahasının çimlendirilmesi için çıkılan ihalede bir spor yapı inşaat firması ile 2 Kasım 2022 tarihinde 2 milyon 412 bin TL'lik sözleşme imzalandı.
İzmir’de 100. yıl coşkusu: Tarkan’ın yeni sahnesi hazırlandı54 izlenme
AKP'li Veysi Kaynak skandalı savundu: “Krediyi Ziraat’ten değil Ziraat Katılım’dan aldım”29 izlenme
Mimar Şen: 1 ay önce İzmir'de 40 binanın yenilenmesi konusunda uyardık108 izlenme
AKP Çorum Milletvekili Erol Kavuncu "Barınamıyoruz" eylemlerini hedef aldı: "Gurur kaynağımız olan yurtlarımızla ilgili provokasyon peşindeler"91 izlenme
Kocaeli'de Patlama! Liman Çevresinden Dumanlar Yükseliyor44 izlenme
Sat sat bitmedi: Sümer Holdinge ait iki marka satışa çıkarıldı30 izlenme
Yeni delil Narin cinayetini çözecek mi? Salim Güran’ın telefonunda bulundu56 izlenme
Tuzla’da süreç sonlandı! CHP’li Bingöl’e mazbatası verildi44 izlenme
Vahim tablo: İlk 7 ayda 16 bin 654 şirket kapandı
İmamoğlu'nun avukatı Nusret Yılmaz adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
İmamoğlu bu kez Kayseri'den Erdoğan'a yüklendi: "İktidarın koltuğu altından kayıyor"
Kamu Sektörü Toplu İş Sözleşmesi Çerçeve Protokolü bugün imzalandı