İngiltere merkezli haber ajansı Reuters'a konuşan üst düzey kaynaklar, Merkez Bankası (TCMB) ve Maliye Bakanlığı yetkililerinin bir swap hattı oluşturma talebiyle İngiliz ve Japon mevkidaşlarıyla görüştüğünü bildirdi.
Yetkililer ayrıca, Ankara'nın mevcut uygulamaları genişletmek için Çin ve Katar ile görüştüğünü de bildirdi.
AKP'nin Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz dün, swap hatları için görüşeler yapıldığını doğrulamış ve temasta bulunulan tek ülkenin ABD olmadığını ifade etti.
T24'ün aktardığı habere göre, yetkililerden biri, Ankara'nın görüşmelerin iyi geçtiğini düşündüğünü ancak ne zaman bir anlaşmaya varılacağının bilinmediğini ifade etmişti.
Reuters, analistlerin Türkiye'nin birkaç yıllık süreç içinde ikinci lira krizini yaşayabileceğinden endişe duyduğunu yazdı.
http://www.krttv.com.tr/ekonomi/turkiyeacilfonbulmakicinfarklimuttefiklerletemasagectih35496.html
Almanya'nın 6.000 Türk vatandaşını sınır dışı etme kararının ardından, gurbetçi abimizin haklı isyanı343 izlenme
Depremde 44 kişiye mezar olan Sait Bey Sitesi'nin tahliye olan 1 numaralı sanığı Tevfik Göksu'nun kayınbiraderi çıktı30 izlenme
Türk Tabipler Birliği coronavirüsten korunma yollarını açıkladı120 izlenme
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in cenaze töreninde lüks araçlar dikkat çekti70 izlenme
Irak’tan Türkiye’ye NOTA!236 izlenme
Gül’ün danışmanından ‘bomba gibi’ kitap: Ergenekon savcısı Öz, Erdoğan’a bağlıydı!307 izlenme
AKP'li vekil Maviş'ten Cumhuriyet devrimlerinin yıkılacağına dair skandal açıklama!163 izlenme
Cumartesi Anneleri'nin 700. hafta eylemi yasaklandı! Gözaltılar var!163 izlenme