Kırklareli’de gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, THK’nın akrobasi timi Türk Yıldızları, gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
Kentin Devlet Su İşleri (DSİ) tesislerindeki Kırklareli Barajı’na kurulan alandan izlenen etkinliğe Kırklareli Valisi Uğur Turan ve protokol üyeleri de katıldı.

Saat 16.30’da başlayan gösteride, pilotların gösterileri nefes keserken, vatandaşlar da o anları ilgiyle izleyerek cep telefonlarıyla kaydetti. Akrobasi timinin gökyüzünde çizdiği ayyıldız ve kalp ise katılımcılardan alkış aldı.
Gösteri sonunda Kırklareli Valisi Uğur Turan ile Belediye Başkanı Derya Bulut, Türk Yıldızları ekibinden gelen temsilcilere hediyeler verdi.

Gösteriyi izleyen üniversite öğrencisi Enes Yüce, tüylerinin diken diken olduğunu belirterek, “Çok güzel bir etkinlikti. Ben zaten sürekli havacılık etkinliklerine gidiyorum. Hele ki Türk bayrağı çizmeleri çok hoşuma gitti, tüylerim diken diken oldu. Keşke daha fazla böyle etkinlikler yapılsa” dedi.

Üniversite öğrencisi Kerem Peri de, “Bu gösteriyi çıplak gözle izlemek, telefonla kaydetmek çok güzel bir duygu. Tüylerimiz diken diken izledik. Milli duygularımız kabardı diyebilirim. Böyle etkinliklerin daha fazla olmasını isterdim” diye konuştu.

İstanbul’dan gelen Efe Özçetin ise Türk Yıldızları’nın her zaman göğüsleri kabartan gösteriler yaptığını söyleyerek, “Gösteri çok güzel. İstanbul’da da birkaç defa denk geldim. Severek izledik. Küçükken hep pilot olmak isterdim ama nasip elektrik okumak oldu. Türk Yıldızları her zaman göğsümüzü kabartan şeyler yapıyorlar, onlara teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

NEFES
Haluk Levent iyilik için yola çıktı yandaşlar linç ediyor! Yardım paraları daha güvenli diye onlara gönderildiği için yandaşlar ayaklandı
Atatürk düşmanı Mustafa Armağan'a AKP'liler bile isyan etti! 'Art niyetli... Şöhret budalası... Kıt akıllı...'
Emekli ve asgari ücretli yarı aç yarı tok yatarken: Cevdet Yılmaz bakan yardımcılarının çift maaş krizini okkalı zamla çözdü!
Diyanet öğretmen de atayacak!
Sinan Ateş'in annesi: "Mahkemede bizimle dalga geçtiler. Böyle mi olmalı mahkeme?"
Adnan Oktar soruşturmasında yeni skandal!
İstanbul’un yönetimi bir felsefe değişimine muhtaç
İşte Amasra'da ölen madencilerin duyduğu son ses! CHP'li Aysu Bankoğlu dinletti
2025'te asgari ücret ne kadar olacak? Evren Devrim Zelyut, Erdoğan'ın zam planını deşifre etti!
Belediyeler borç batağında: AKP ve MHP ilk sıralarda
Ekrem İmamoğlu, meclisin çatı kararını veto etti!
CHP’li Hakverdi’den Erdoğan’a “hırsızlık” yanıtı
Bülent Arınç'tan CHP'li Gülizar Biçer Karaca’ya 'Can Atalay' tebriği: "Sayın Başkan siz doğru olanı yaptınız, bravo"
Erdoğan'ın dedesi askeriyede 'şehit' değil, 'meçhul' diye kayıtlı!