Home
09 Ocak 2020 ( 78 izlenme )
Reklamlar

Türk vatandaşlığı pazarlaması AVM'lere kadar düştü!


AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor.




Arapların, Türk vatandaşlığı alması için 250 bin dolarlık konut alımının yeterli olmasının yankıları devam ediyor. İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bir alışveriş merkezinde yer alan Arapça tanıtım afişlerinde Araplara yönelik tanıtım görselleri "promosyon vatandaşlık" tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

AVM'de yer alan ve Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri, sosyal medyada tepki çekti.

Gayrimenkul alımıyla yabancılara vatandaşlık verilmesi geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verilen soru önergesiyle taşınmıştı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Meclis’e verdiği soru önergesinde Türk vatandaşlığı promosyon olarak mı pazarlanıyor” demişti.

Gayrimenkul alımında Türk vatandaşlığı verilmesi sosyal medyada tekrardan gündem oldu.

İşte o fotoğraf:

https://odatv.com/avmlerekadardustu09012022.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bomba iddia! "Süleyman Soylu, 'Sedat Peker gibi ben de konuşursam yer yerinden oynar' mesajını Erdoğan'a ve diğer yol arkadaşlarına verdi!" Reuters’a konuşan AKP’li: Eğer Ankara’da kayıp olursa… Bir varmış bir yokmuş bir zamanlar kuruşlar işe yarıyormuş CHP'li kadınların '128 milyar dolar nerede?' tişörtüyle yürümesine polis engeli!