Türk bayrağına saldırı! Suriye’nin kuzeyinde yer alan Mare Emniyet Müdürlüğü’ndeki Türk bayrağı, gönderden indirilerek, parçalandı!

31 izlenme 01 Temmuz 2024
Reklamlar

Suriye’deki Esad rejimi ile Türkiye arasında ilişkilerin yeniden kurulması ihtimali ve son dönemde başlayan ‘normalleşme’ süreci Suriye’deki muhalifleri rahatsız etti.


REJİM BÖLGESİ İLE MUHALİFLERİN ARASINDAKİ SINIR AÇILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Suriye’de dikkat çeken gelişmeler oldu. Rejim bölgesi ile muhaliflerin bölgesi arasındaki Ebu Zendin Sınır Kapısı, 26 Haziran’da açılmıştı. 4 yıl aradan sonra açılan sınır kapısından 27 Haziran’da deneme amaçlı geçişler yapılmıştı.

Türkiye’nin Esad rejimi ile görüşmesini istemeyen Suriyeli muhaliflerin Türk TIR’larına ve PTT binasına saldırması büyük tepki çekti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eskişehir İMO Başkanı Deniz Kılıç: ‘TOKİ konut dışındaki her türlü inşaat ve arsa ticaretinden elini çeksin’ Vatandaşlara kazık milletvekiline kayak! Millet geçim derdindeyken vekillere ‘İndirimli kış tatili paketi’ Bütçesi bile olmayan kuruma lüks araçlar! Osman Öcalan TRT'ye çıktıktan sonra ilk kez konuştu "Teklif TRT'den geldi"