Afganistan’ın Taliban yönetiminin eline geçmesinden sonra Suriyelilerin ardından ülkelerinden kaçan Afganlar da bölük bölük Türkiye’ye kaçmış, kaçanların da ülkemize girişlerine göz yumulmuştu.
TURHAN ÇÖMEZ’DEN DİKKAT ÇEKEN UYARI
Erdoğan’ın eski doktoru Turhan Çömez, Suriyelilerden sonra kamuoyunda tepki çeken ve her türlü olaya karışarak vatandaşı canından bezdiren Afgan göçmenlerle ilgili dikkat çeken bir uyarı yaptı.
SÜLEYMAN SOYLU’YA ÇAĞRI YAPTI
Uyuşturucu yapımında kullanılan Efedra bitkisininin Afganlarla Türkiye’ye sokulmuş olabileceğini söyleyen Turhan Çömez paylaşımında; “Efedra bitkisi Afganistan’da çok yaygın. Ve Metamfetamin üretiminde kullanılıyor. Bu korkunç uyuşturucunun tüketimi, Türkiye ve dünyada giderek artıyor. Afganlı mültecilere dokunmuyorsunuz, Bari sınırdan geçerken sırt çantalarını arayın. @suleymansoylu” ifadelerini kullandı.
İşte o paylaşım:



Yeniçağ
Sınırı geçemeyen göçmenler geri dönüyor! “Bizi dövdüler biz de onlara taş attık”183 izlenme
Van’da yüksek ateşli 5 şüpheli tedavi altına alındı!106 izlenme
Kuzey Marmara Otoyolu'na 2.1 milyar lira 'garanti' ödemesi yapıldı!54 izlenme
Vekil imamlara piyango! Memur yapılıp, maaşları katlanacak49 izlenme
Merakla beklenen KPSS-2022/2 yerleştirme sonuçları açıklandı.24 izlenme
Zamlar ardı ardına geldi otobüs şoförü sordu: "O kadar petrol bulduk, benzin bulduk nerede bu?"17 izlenme
Vatandaşın pazar röportajı yürek sızlattı! "Zenginlere para dağıtıyor fakirlere hiç. Gelin halimizi görün"14 izlenme
Metro Turizm'den istismar videosu açıklaması: Muavin sigortalı değil, videoyu kaldırın88 izlenme