İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Profesör Dr. İhsan Fazlıoğlu, Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) İstanbul Şubesi’nin düzenlediği bir panelde konuştu.
Fazlıoğlu, yanına gelen başörtülü öğrencilerin “tanrı tanımaz”olduğunu söyledi ve bunun nedeni olarak da “Ortak neden sahnede dini temsil ettiğini söyleyen insanların eylemlerinin sonucudur” dedi.
“MESELE BU KADAR CİDDİDİR”
Fazlıoğlu şunları anlattı:
“15 Temmuz'dan bu yana benim odama 17 tane başörtülü deist bile değil tanrı tanımaz öğrenci gelip benimle bu konuları konuştular. Başörtülü öyle geleneksel de değil bildiğin başörtülü. Aileleri de örtülü aile.
Ortak neden sahnede dini temsil ettiğini söyleyen insanların eylemlerinin sonucudur. Mesele bu kadar ciddidir. Bu sonuçlarla yüzleşmezsek 30 yıl sonra çok farklı şeyler konuşuyor oluruz.”
Karamollaoğlu: AKP'nin 75'i hapse girer
Sağlık çalışanlarına istifa yasağı!
Seçimlerde Sedat Peker'e görev! Karaman'da yapılan baro seçimlerinde Sedat Peker ve Karl Marx'a oy çıktı!
Murat Ongun'un gözaltına alındığı anların görüntüleri ortaya çıktı
AKP’nin kampanya şarkısı Orhan Gencebay'dan! Manidar sözler: İstanbul sen bizimsin
Emeklilerden aylıklarına asgari ücret oranında artış talebi
Peker'in 'rüşvet' iddiaları ile gündeme gelen isim Erdoğan ile görüştü
AKP Manisa-Yunusemre Belediye başkan adayı Mehmet Çerçi, telefondan bakarak İstiklal Marşını okumaya çalışırken telefonu çaldı !
Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür görevden alındı
Uludağ'daki otel yangını: 35 kusur 2 can alan felakete dönüştü! İşte otelde ölüme götüren o rapor
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Boykotu bırakın, çocuklarımızın yanında olacak öğretmenlere ihtiyacımız var
Yaşlı kadınların genç erkekleri aramak için akın ettiği ülke! Gazetelerde fotoğrafları yayınlandı
Son anket sonuçları açıklandı! 'İstanbul seçimleri Erdoğan'a ders olmamış'
Hatay'daki orman yangını: 95 hektar alan küle döndü