Anasayfa1
17 Nisan 2025 ( 34 izlenme )
Reklamlar

TÜİK AKP’li adayın abonesi oldu


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yeni bir araç kiralama ihalesine çıktı ve araçları AKP adayı Mehmet Kaya’nın şirketinden 13 milyon 998 bin 553 TL’ye kiraladı.


TÜİK Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı 1 Nisan 2025 30 Nisan 2025 tarihleri arasında kullanmak üzere 106 araç kiraladı. İhale sonucunda Carpartner Yardım ve Destek Hizmetleri Şirketi ile 13 milyon 998 bin 553 TL’lik sözleşme yapıldı. Araçların bir günlük maliyeti 467 bin TL oldu.

TÜİK son olarak 1 Şubat 31 Mart 2025 tarihleri arasında 106 araç kiralamış, araçlar için 24 milyon 241 bin 747 TL ödemişti. Araçların kiralandığı şirket ise yine Carpartner Şirketi olmuştu. TÜİK’in 2 Ocak 31 Ocak arasında kullanılmak üzere 58 minibüs, 48 binek taşıt ihalesinin adresi de yine Carpartner oldu ve şirkete 11 milyon 880 bin 24 TL ödendi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki'yi tanıyalım ! 'Hainlik edenlerin çoğu üniversite mezunu. İmam hatip gençliğinin devletiyle problemi yok' Piyasalar haftaya gergin başladı, sterlin 10 TL'yi aştı, dolar 7.80 bandında! İşte piyasalarda son durum... İşte yoksullaşmanın belgesi! Eski BİM fiyatları bütün gerçeği ortaya koydu Kur korumalı mevduatın bütçeye maliyeti belli oldu: Kara delik büyüyor!