TÜGVA, Geleceğin Gençliği isimli bir toplantı düzenledi. Gazeteci Metin Cihan’ın sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştığı toplantının görüntülerinde, atılan sloganlar tepki çekti.
Görüntülerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kürsüde olduğu sırada, hep bir ağızdan “Biz TÜGVA erleri” diye başlayan bir metnin okunduğu görülüyor.
Kendilerini “TÜGVA erleri” diye tanımlayan grup sonrasında “Ben TÜGVA’lıyım. Her yerde ben varım; havada, karada, denizde! İdlib’de, Keşmir’de, Filistin’de” diye devam ederken; “Adalarda” kısmı üç kez tekrar edildi.
Öte yandan grubun “Allah, kuran, peygamber, başkomutan Erdoğan” diye bağırması da dikkat çekiyor.
Sızıntı şüphelisi bürokrata ödül! TÜİK'te soruşturma geçirdi, Aile Bakanlığı müdür yaptı
Elektrikte zararı vatandaş ödeyecek! İşte zammın boyutu!
Bakan Koca açıkladı: 34.343 yeni vaka tespit edildi, 68.815 kişi sağlığına kavuşurken, 132 kişi hayatını kaybetti!
Merkez Bankası rezervleri eriyor: Suudilerden gelen dolarlar buhar oldu
İş yerleri kapalı olduğu için iş yapamayan, kirasını ve faturasını ödeyemeyen vatandaşların elektrikleri kesilmeye başlandı !
AKP’li başkan Atatürk’ü hedef aldı! "Böyle liderleri olsa Atatürk’ün heykelini yıkarlardı"
Küçükçekmece’deki 3 katlı binanın çökme anı kamerada
CHP'li Çankaya Belediyesi'ne operasyon: 36 gözaltı
İBB Meclisi’nden riskli yapılar için önemli karar: Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı
Özgür Özel CHP rozetini çıkarıyor mu? Siyaset dünyası 24 Temmuz'a kilitlendi
Özgür Özel'den Erdoğan'a özür yanıtı: "Tayyip Bey Kadir Mısıroğlu'nun ifadeleri için özür dilesin bakalım"
DSP’de sular durulmuyor, tepkiler illere sıçradı
‘Boğaziçi soruşturması’nda gözaltına alınan Beyza Buldağ tutuklandı!
Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’dan Bülent Arınç’ın İmamoğlu sözlerine büyük tepki: “Sesini kesse iyi olur”