Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’nin İtalya ile karşılaşacağı kadınlar voleybol mücadelesi öncesi TRT’de spikerler arasında izleyenleri şaşırtan bir atışma oldu.
Karşılaşma öncesi maçın spikeri Kerem Öncel Paris’te eski voleybolcu Özlem Özçelik ile birlikte yayına bağlandı. Son bilgilerin verildiği yayın sonrası merkez stüdyoya bağlanılırken yorumcu Başak Koç’un maçın spikeri Kerem Öncel’e boy göndermesi gündem oldu.
Koç, Öncel’in yayın sırasında sandalye kullanmasına göndermede bulunarak, “1.90’lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor…” dedi.
Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, Başak Koç’un sık sık maç anlatımlarıyla eleştirilen Kerem Öncel ile “arasında bir hesaplaşma” olduğu düşünüldü.
2020’de anlattığı maçlar ile voleybol izleyicilerinin beğenisini kazanan Başak Koç, TRT’ye geçtikten sonra yorumcu oldu. Başak Koç’un maç sunmak istediği için Kerem Öncel ile arasında bir tartışma olduğu iddia edildi.
Kaynak: TELE1
EYT hakkında yeni gelişme: Kimlerin yararlanabileceği belli oldu
Kemal Kılıçdaroğlu’nun o sözlerine CHP'den tepki yükseldi
Eskişehir yangınında yaşamını yitiren Eyüp Dereli'nin son anları ortaya çıktı!
Dünyanın konuştuğu Türk bilim insanlarından bir müjde daha: Bu sefer MS’i bitirecekler
D-100'de şaşkına çeviren görüntü! Kim bu siviller?
Sağlık Bakanlığı corona verilerini açıkladı: Vaka sayısı 357.693'e, can kaybı 9.658'e yükseldi!
TUSİAD başkanı bombaladı: Ekonomik tabloyu tek kelimeyle özetledi!
Öcalan'ın yerel seçim çağrısını duyurmuştu, İmralı'ya neden gittiğini açıkladı: "Erdoğan ile görüştüm"
AFAD ve Kandilli duyurdu: Elazığ'da şiddetli deprem
Türkiye’ye gelen Rus turist sayısında büyük düşüş!
19 yaşındaki AKP'li genç kız "Biz nasıl Atatürk'ü sevmiyorsak..." diyebildi! Utan kızım utan, Atatürk sayesinde konuşabiliyorsun!
Mahkemeden jet hızıyla "Bilal" sansürü: Yolsuzluk soruşturmasını yayınlayan 93 siteye erişim engeli!
Kick-boks antrenörüne cinsel istismardan rekor ceza!
Emeklilere bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih açıklandı