Home
24 Nisan 2024 ( 22 izlenme )
Reklamlar

TrabzonsporFenerbahçe maçı sonrası tutuklanan 12 kişiden ikisi tutuklandı

TrabzonsporFenerbahçe maçı sonrası tutuklanan 12 kişiden ikisi tutuklandı

Pazar günü TrabzonsporFenerbahçe Süper Lig karşılaşmasının ardından çıkan olaylarda tutuklanan 12 şüpheliden 7'sinin polisteki işlemleri tamamlandı.

Trabzon adliyesine sevk edilen 7 kişiden 2'si tutuklandı.

Tutuklanan iki kişinin maskeli H.Ç. olduğu öğrenildi. sahaya ilk sıçrayan kişi ve ona saldırmak için kale direğini kullanan hücum oyuncusu.

Şüphelilerle ilgili hukuki süreç devam ederken, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan da basın toplantısı düzenledi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

20 yıllık AKP üyesi yurttaş 'Adalet bu mu?' diye isyan ederek AKP'li belediyenin önünde inekli protestoda bulundu! Kayseri bu skandalla çalkalanıyor! AKP'li belediye başkanının yeğeni 300 milyonla sırra kadem bastı! Meclis tutanaklarında ‘Kandil’ gerçeği İttifakta ihale çatlağı: MHP'den AKP'ye dava!