Trabzonlulara 'Pontus' benzetmesi yapan AKP'li M.Tevfik Göksu'nun '8 aydır iş bulamıyorum' diyen vatandaşa yaptığı skandal hareket !

93 izlenme 07 Haziran 2019
Reklamlar

Esenler Belediye Başkanı ve AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İstanbul'da bayramlaşmanın yapıldığı mekanın önünde sıkıntısını anlatmaya çalışan bir vatandaşı tersledi. Göksu, '8 ay oldu iş bulamıyorum' diyerek kendisine dert yanan vatandaşa, elinin tersiyle git işareti yaptı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'İYİ Parti eski oy oranına ulaşamayacak' İnanılır gibi değil ! Çocuklarını da aldı IŞİD'e katıldı ! Otel yangını faciasına dair başsağlığı dilenirken, coşkulu tezahürata devam eden AKP'lilerin sloganına AKP'liler bile dayanamadı Türk Dışişleri'nin New York'ta yaptırdığı gökdelenin maliyeti ortaya çıktı!