Trabzon'da miting alanını 10 binler aydınlattı: "Yiğidim Aslanım burada yatıyor"

33 izlenme 19 Temmuz 2025
Reklamlar

CHP'nin 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinglerine bugün Trabzon'da devam etti. Mitingde, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun mektubunun okunmasının ardından CHP lideri Özgür Özel, hıncahınç dolan miting meydanında yurttaşlara hitap etti. Özel, Mehmet Şimşek ile ilgili, "Mehmet Şimşek, pazartesi kabine değişecek güya gidecekmiş, emekli olacakmış. Mehmet Şimşek! Darbecilikten emekli olunmaz, hesap soracağız" dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasıyla başlattığı 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinglerine devam ediyor. Mitinglerin bugünkü adresi Trabzon oldu.

MİTİNG ALANI HINCAHINÇ DOLDU

CHP lideri Özgür Özel ve Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nun çağrısının ardından Trabzon’da 10 binler miting alanını hıncahınç doldurdu.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Grand Kartal otel, 76 kişiyi nasıl öldürdü? İtfaiyeden olumsuz rapor gelince çark etmişler İmamoğlu, AKP'li Tevfik Göksu'nun sesini kesti ! 'Ne konuşacağımıza siz mi karar vereceksiniz ? -Evet ben vereceğim. Meclis başkanıyım ben !' Alevler sönmeden 'rant' sinyali! Ormanlar yanarken yürürlüğe giren kanun tartışma çıkardı Aytun Çıray, uluslararası kuruluşun anketini açıkladı "AKP ve MHP ilk kez bu kadar düştü"