Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Maltepe’de düzenlenen mitingde, tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması ve erken seçim yapılması talebiyle imza kampanyası başlatacaklarını duyurmuştu.
Bu kapsam Özgür Özel imza kampanyasının startını bayramın ilk günü Trabzon’a giderek başlatırken, imza kampanyasında hedef olarak ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde aldığı oydan daha fazlası belirlenmişti.
Bu kapsamda bugün Trabzon’da imza kampanyası kapsamında çalışma yürüten CHP üyelerine saldırı gerçekleştirildi. Saldırganlar, saldırı esnasında bıçak da çekerken CHP Gençlik Kolları üyesi bir gencin bacağından bıçaklandığı öğrenildi.
Bıçaklı saldırganın gözaltına alındığı belirtildi.

Trabzon Valiliği, CHP'nin Ekrem İmamoğlu için başlattığı imza kampanyası standında düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada B. G. isimli saldırganın farklı bir ilden Trabzon'a geldiği ifade edilirken; 2'si taksirle yaralama ve biri Cumhurbaşkanı hakaret olmak üzere 3 suç kaydı olduğunu belirtildi.
Valilik açıklamasında, stantta görevli kişiler ile B. G. isimli şahıs arasında başlayan sözlü tartışmanın arbedeye dönüştüğü ve F.A. isimli CHP'li gencin kesici aletle dizinin üstünden yaralandığı; hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Gerçek Gündem
Gericiler, İBB'nin Feshane'deki sergisini hedef aldı: Geçici olarak ziyarete kapatıldı
Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'taki bir marketin kamerasına böyle yansıdı
Burası Seferihisar: Alevlerin yuttuğu evlerinin arkasından böyle bakakaldılar
Banka kârları sınırlı arttı, komisyon gelirleri patladı
Diamond Tema’dan anne ve babası hakkındaki iddiaya sert yanıt: "İftiracılık konusunda master yapmışlar!"
Yandaş zekası ve sonuç...
Kayyım fırsatçılığı! Şahan'ın durdurduğu rezidans inşaatı yeniden başladı
AKP'nin cevap veremediği sorular!
'İmamoğlu'na Özgürlük' pankartı bu kez de Rize'de açıldı! "İmamoğlu’na özgürlük... İmamoğlu Rize’de... İmamoğlu her yerde..."
Domates, toplama maliyetini bile karşılamayınca tarlasını sürmek zorunda kaldı