Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya’da katıldığı ER TV canlı yayınında FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanması ve yeni oluşumlar peşinde olduğunu öne sürdüğü “şelaleciler” diye tabir ettiği AKP'liler tarafından "Ahmet Davutoğlu'nun Malatya'daki yapılanması" olarak ileri sürülen Meşale Derneğine ateş püskürdü.
Keskin, “Bunların hangi belediyeye kümelendiğini, kimin belediyeye nasıl baskın yaptığını, ihalelere nasıl koştuklarını, FETÖ nasıl yaptıysa bugün adam alacaksın oraya gideceksin, sende böyle işe gireceksin dediklerini herkes biliyor. Bu grup içerisinde aralarında toptancılık yapan ve TIR’larca belediyeye mal veren Malatya milletvekili de var. Şimdi bu milletvekilinin Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketinden alacağı var. Bu alacağına karşılık el atından belediye iki tane büyük marketini yeriyle birlikte bu vekile gizlice veriyor. Hatta belediye ruhsatını dahi vermiş” dedi.

“BEN BU GRUBU MAHİR ÜNALA’DA ŞİKAYET ETTİM”
Keskin, konudan AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca’yı da haberdar ettiğini belirterek, “Malatyalıların marketi AKP Milletvekiline verilemez. Ben şelalecileri AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a da anlattım. Bu şehrin bu gruplardan temizlenmesi lazım. Tüm şehir bunlardan rahatsız. Bu din Allah’ın dinidir. Bunlar dini kullanıyorlar. Belediye başkanları milletin başkanı olmalıdır. Çıkıp Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bu konuda çıkıp kamuoyuna açıklama yapmak zorunda” diye konuştu.

https://odatv.com/toptancilikyapanvebelediyeyetirlarcamalverenmilletvekilivar05101838.html
AKP’li Metiner Erdoğan’a kötü haberi verdi: "Reis’e ölümüne bağlı insanların bile tercihleri gözle görülür biçimde farklılaştı"37 izlenme
AKP'den CHP'ye geçen Uşak Belediyesi'nde sığınmacılara ait ruhsatsız iş yerleri kapatıldı! Belediye Başkanı Özkan Yalım kapatılan iş yerlerini bizzat gezdi30 izlenme
Kızılcık Şerbeti ekibinin yeni yıl eğlencesine İzmir Marşı damga vurdu39 izlenme
Alkole büyük zam!40 izlenme
AKP'li başkanın fantezi sevdası, savcılığa gidince ortaya çıktı!32 izlenme
Avrupa Komisyonu 2025 Türkiye raporu yayımlandı! "Kayyumlar ve tutuklamalarla demokrasi daha da zayıflamıştır"7 izlenme
Yenidoğan davasında ara karar çıktı23 izlenme
Ünlü Youtuber'a Erdoğan'ı çizdiği için 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten soruşturma!37 izlenme
CHP’den Erdoğan ve Bahçeli hakkında suç duyurusu!
Bir AKP eseri daha: Antalya'ya gelen Rus bir sitede 80 tane daire alıp sadece Ruslara kiralamaya başladı
Levent Gültekin'in 'Alevi' yazısı istifa getirdi: "Bu mezhepçi fanatiğin..."
AKP-MHP arasında kriz! Bahçeli'ye yakın bir isim daha hedefte