Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanlığı ve AKP MKYK üyeliğinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Kasım Gülpınar’a Siverek’ten güçlü destek geldi.
AKP Siverek ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri topluca istifa etti. 20 yıldır AKP ilçe başkanlığı olarak kullanılan binanın önündeki dev tabela da indirildi. Tabela yıllardır aynı yerde duruyordu.
Gülpınar, cumartesi günü şehir merkezinde miting düzenleyerek sahaya inecek ve AKP’den neden ayrıldığını ve belediye başkanlığı hedeflerini açıklayacak. Gülpınar’a destek istifaları her geçen gün artıyor. Siverek Gençlik Kolları Başkanı İhsan Konacak, “2011’den beri sürdürdüğümüz tüm görevlerimizden değerli büyüğümüz Kasım Gülpınar lehine istifa ettik’’ dedi.
Gülpınar’ın mitingine katılma çağrısı yapan Konacak, sosyal medyadan, “Yanında Genel Başkan yok, vekiller yok, belediyelerin zorunlu katılım yaptığı bir miting değil. Halkın severek isteyerek gittiği bir mitinge şahit olacak Urfa halkı” mesajını paylaştı.
Tele1
CHP’li belediye başkanı makam araçlarını satışa çıkardı30 izlenme
Akbelen'de katliama karşı direnen vatandaşlarla bölgedeki Jandarma ekipleri karşı karşıya geldi36 izlenme
Gazeteci Alev Olgay 'Hadi bana eyvallah' deyip ceketini alıp çıktı! Yayını "Cehennemin en karanlık yerleri buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır" sözleriyle bitirdi37 izlenme
Dış ticaret açığı Ağustos'ta rekor kırdı!25 izlenme
Mezar fiyatları bir yılda iki katına çıktı! Ölmek bile lüks oldu25 izlenme
Hastanenin ismi "şehir" olunca kazık ikiye katlandı!42 izlenme
79 yaşında çalışmak zorunda kalan işçi çatıda hayatını kaybetti27 izlenme
200 lira uçuşa geçti!26 izlenme