Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanın yerine kayyum olarak atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP teşkilatlarının video konferans ile gerçekleştirdiği toplantıya başkanlık etti.

Toplantı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin resmi Twitter hesabından duyurulurken, “Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Hasan Basri Güzeloğlu, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Serdar Budak ve İlçe Başkanlarının da katılımıyla düzenlenen video konferans görüşmesine başkanlık etti” ifadesi kullanıldı.

19 Ağustos 2019’da görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’nın yerine atanan kayyum Vali Hasan Basri Güzeloğlu AKP’nin teşkilat toplantısına başkanlık etti.
Narin davasında 26 Aralık'ta karar çıkabilir23 izlenme
Nureddin Nebati Erdoğan’ı böyle yalanlamış, CHP'yi göklere çıkarmış!29 izlenme
Diyanet’in bütçesi yine kıskandırdı! Seyahatlere 744 milyon harcanacak29 izlenme
Naci Görür'den son depremle ilgili kritik uyarı: "Bölge geriliyor!"19 izlenme
Ekrem İmamoğlu Erdoğan'a seslendi: "Yeter sürekli aldatıldığınız"19 izlenme
Netanyahu itiraf etti: "Kara harekâtının bedeli ağır oldu"33 izlenme
Atatürk Orman Çiftliği’nde Beştepe Millet Ormanı!45 izlenme
AKP'li belediyelerin aldıkları ödül bile sahte çıktı!100 izlenme
Görkem Sertaç Göçmen’in tahliyesine savcılıktan itiraz!
Konya'da Deniz Gezmiş anmasına bıçaklı saldırı!
Kılıçdaroğlu'na 'linç girişimi' davası 21 Haziran'a ertelendi
Seferihisar Bld. Bşk. İsmail Yetişkin: "Sahil bölgelerini su aldı. Denizdeki balıkçılarımıza ulaşamıyoruz, sayılarından haberimiz yok. Ne oldu bilmiyoruz. Kargaşa var."