Tokat’ta meydana gelen 5,6’lık depremin ardından hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Depremin merkez üssü olan Sulusaray ilçesi dron ile havadan görüntülendi. Drone’un çektiği görüntülerde, depremin vurduğu bölgelerde binaların yıkıldığı, cami minarelerinin düştüğü, kayalarla kapanan yolların iş makineleri ile açıldığı görüldü. Ekipler, hasar tespit çalışmalarına hızla devam ederken zarar gören bölgelere yardım ulaştırılması için koordinasyon sağlanıyor.
Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapması bekleniyor.
Depremde ahırın duvarı yıkılan ve evinde çatlaklar olduğu için geceyi dışarda geçirmek zorunda kalan Tekke Mahallesi sakinlerinden Recep Göktepez, “Bir anda deprem oldu. Evin önünde oturuyordum kalkamadım. Sabaha kadar arabada bekledik. Ahır duvarı komple uçtu. Evde de çatlaklar olduğu için giremiyorum” dedi.

Tele1
AKP’li Elitaş’tan madenciye şok cevap! "Ben sizden oy mu istedim?"
Çalışma Bakanı Sarayı böyle savundu: "Gazi Paşa da, yoksulluk yıllarında Çankaya Köşkü'nü yaptırdı!"
SGK uzmanından bomba kulis: 'Maalesef' diyerek emekli ve memura yapılacak zammı açıkladı
39 yıllık Türk kargo devi iflas etti
Emekliler bir kez daha hükümete seslendi: "Hediye ettiğiniz yıl, utanç yılı, kâbus yılı sefalet yılı oldu"
Murat Kurum’un iktidar övgüsüne eski AKP’li dönerciden ders gibi yanıt! “1996 yılında 1 yıllık maaşımla babama ev almıştım. Şu an bayramda memlekete gitmeyi hayal edemiyorum”
Hemşirelik bölümüne profesör alımı için 'ilginç' şart!
Harp okullarında yeni değişiklik! AKP, tarikatların önünü açtı!
‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ davaları avukatları zengin etti!
Saadet gaza bastı! İşte Ak Parti’nin oy oranı
Üniversitelilere mezar olmuştu: Kapatma kararına rağmen açık kalmış
Rusya-Ukrayna savaşında son durum! Kiev sınırında bombardıman başladı, siviller tahliye ediliyor…
6 kişiye mezar olan bungalov evleri yıkım kararına rağmen faaliyetini sürdürmüş
Kaftancıoğlu'na 'SaBıKa Holding' paylaşımı nedeniyle 6 yıla kadar hapis istemi!