Hazır giyim sektörünün önde gelen oyuncularından olan Aydınlı Giyim, 306'sı yurt dışında olmak üzere 690 mağazası bulunan şirket geniş ağıyla dikkat çekiyor. Satış kapsamında Aydınlı Hazır Giyim, PLS Marka Pazarlama, PCU Tekstil Mümessillik ve Aydınlı Moda Tekstil şirketlerinin Hazine’ye ait hisseleri devredilecek.
Hazır giyim sektörünün en güçlü gruplarından biri olan Aydınlı Giyim Grubu da TMSF’nin satış programında. Satışa konu olan Aydınlı Hazır Giyim, PLS Marka Pazarlama, PCU Tekstil Mümessillik ve Aydınlı Moda Tekstil’in tamamı için muhammen bedel 20 milyar 350 milyon TL olarak belirlendi.

23 Eylül 2025’te yapılacak ihalenin muhammen bedeli 20 milyar 350 milyon TL olarak belirlendi. Katılım teminatı 1 milyar 200 milyon TL, şartname bedeli 200 bin TL, veri inceleme ve tesis ziyaret ücreti ise 2 milyon TL olacak.

TMSF, satış sürecini şeffaf şekilde yürütmeyi ve hem yerli hem de yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor. Güçlü marka portföyü ve yüksek ihracat hacmiyle öne çıkan Aydınlı Giyim’in satışı, sektör için kritik bir dönüm noktası olarak görülüyor.
TMSF’nin satış programı yalnızca bu ihalelerle sınırlı değil. Mobilya sektörünün önde gelen markalarından İstikbal de ay sonunda ihaleye çıkacak. 30 Eylül’de yapılacak satışın muhammen bedeli 12 milyar 500 milyon TL olarak açıklandı.
Sözcü
Adana'da Alevilerin evleri işaretlendi!32 izlenme
Emin Çölaşan: Yandaşlarını zengin ettiler, kendileri de krallar gibi yaşıyor101 izlenme
İYİ Parti kurucusuna silahlı saldırı!248 izlenme
5 yıldızlı skandal19 izlenme
Azerbaycan Ermenistan'ın hava savunma füze sistemini vurdu !481 izlenme
Narin cinayeti Miraç dosyasını raftan indirdi! Kayıp çocuktan ilk iz...21 izlenme
Atatürk'e hakaret eden Mustafa Demirkan 'icazet töreni'nde görüldü!50 izlenme
Eren Erdem açıkladı: "Özgür Özel’in açıklaması sonrası Emin Şen İçişleri Bakanlığı sitesinden kaldırıldı"34 izlenme
Sokak röportajından suçlanmıştı: Dilruba Kayserilioğlu'nun cezası belli oldu
AKP'li Bakan yardımcısı da Erdoğan'ı peygamber ilan etti ! 'Cumhurbaşkanımızın sünnetinin gereği olarak...'
Sigarada zam yağmuru devam ediyor! Bir firma daha fiyatları artırdı
Mansur Yavaş duyurdu: "Dünyada ilk ve tek"