Anasayfa1
21 Mart 2019 ( 158 izlenme )
Reklamlar

THY’nin Katarlılara satıldığı iddiasına yanıt geldi!


Türk Hava Yolları'nın (THY) yüzde 49'unun Katar Hava Yollarına satıldığıyla ilgili çıkan iddialara THY Basın Müşaviri Yahya Üstün yanıt verdi.



Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY’nin yüzde 49’unun Katar Hava Yollarına satıldığı iddilarına açıklık getirdi.

Üstün açıklamasında, “Markamız hakkında farklı zamanlarda ortaya atılan ve yeniden gündeme gelen “Türk Hava Yolları Satılıyor” başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu asılsız paylaşımlar ile ilgili hukuki haklarımızı saklı tuttuğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kırtasiye ücretleri cep, velilerin feryatları yürek yaktı İmamoğlu: “Bizi doğruluktan ve doğru olmaktan kimse geri tutamayacağı gibi, bizi bırakın bir köyden, herhangi bir noktadan kovabilecek hiç kimse, bu ülkede anasının karnından doğmadı” Deniz Göktaş'ın gösterisi yurt dışında gösterilecek Dolar yükselişte! 1 Dolar kaç TL oldu?