Türk Hava Yolları’nda (THY) 2019 yılı içerisinde yaşanan B737 Max krizi sonrası sıkıntılar yaşanması üzerine şirket bir süre önce tasarruf tedbirlerini uygulama koydu. Ekim ayında alınan kararla birlikte birçok kalemde tasarruf tedbirleri uygulamaya başlayan THY’nin, son uygulaması ise alkollü içecek konusunda oldu.
Güncel sivil havacılık haberlerine yer veren Airporthaber internet sitesinin aktardığına göre; özellikle ikramları ile yolcuların beğenisi kazanan ve bu alanda birçok ödül alan THY, dış hatlar ekonomi sınıflarında alkol ikramı ile ilgili radikal kararlar aldı.
6 ARALIK’TAN İTİBAREN UYGULANACAK
Dış hat ekonomi sınıfında rakı, votka ve cin ikramını kaldıran THY, altı saati aşan ER (ekonomi) olarak bilinen uçuşlarda ise tek marka viski ikram edeceğini duyurdu. Uygulamanın 6 Aralık’tan itibaren belirtilen tüm uçuşlarda başlatılacağı kaydedildi.
MİT, Sayıştay’a hesap vermedi41 izlenme
Türkiye'de ünlü kozmetik firmasının sahibi konkordato istemişti, kızı aylık 10 bin dolar harcıyor!67 izlenme
Eşitlik bozulmadı, Bayrampaşa Belediyesi kura sonucunda CHP'de kaldı!12 izlenme
Garibanın yemeği lüks oldu!18 izlenme
Depremde üç gün ortalıkta gözükmeyen arama kurtarma ekipleri Erdoğan'ın afişini asarken görüldü!31 izlenme
İstanbullular tatillerini erteliyor ! İptal edilen rezervasyonlar yüzde 90’a ulaştı !118 izlenme
Ersa Mühendislik konkordato istedi92 izlenme
Atatürk’ün Bursa Nutku’ndan alıntı yaptı: 7 buçuk yıl hapsi isteniyor!5 izlenme
Erdoğan ve Bahçeli'yi üzecek anket sonucu: Cumhur ittifakı yüzde 50'nin altında, MHP baraj altı!
Hollanda halkı ülkelerine 800 Afgan mülteci gelmesine isyan etti: 'Önce bizim halkımız!'
Gizli kapaklı bir ihale daha yapıldı, yüzde 30’u tamamının iki katına maloldu!
CHP'den "Katar katar satıyorlar" broşürü!