Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan Süper Lig maçlarında kulüpler, takımlarının yalnız bırakmayan taraftarların kartotekslerini stadyum koltuklarına yerleştiriyordu.
Fenerbahçeli gazeteci Göktuğhan Argın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise “Fenerbahçe Spor Kulübünün hazırlatıp BJK stadyumuna gönderdiği Ali İsmail Korkmaz anı kartoneti BJK stadına alınmadı. Kulübe iade edildi. Canlımıza değil ölümüze tahammülleri yok ! Fenerbahçe sen çok yaşa!” diye yazdı.
Argın devamında ise şunları paylaştı:
“Mazlumca katledilerek vefat eden 19 yaşında ki bir gencin, Fenerbahçe sevdalısı bir gencin kartona basılmış resmine tahammülleri yok ! Dini, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun mazlum bizimdir.
Ali İsmail Korkmaz daha 19 yaşındayken dövülerek katledildi. Hangi vicdan kabul eder bunu? Bugün Fenerbahçe’li Ali İsmail’in anı kartoneti BJK stadına alınmadı YAZIKLAR OLSUN!
Az önce Beşiktaş Kulübü iletişim Direktörü Sn. Buğra Kaan beyfendi aradı. Ali İsmail Korkmaz’ın kartonetinin stada kendilerinin değil TFF yetkililerinin almadığını iletti. Bende zaten twitim’de “Alınmadı” yazmıştım. Yani kesinlikle 113 yıllık dost kulüp BJK’yi hedef göstermedim.”
18 yaşındaki kıza tecavüz eden şahıs "tecavüz sırasında çığlık atmadı" denilerek serbest bırakıldı!91 izlenme
İstanbul’da şarbon paniği!142 izlenme
AKP’li belediyeden büyük skandal!61 izlenme
Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'ndan skandal istek ! 'Hanedanlık ülkemizde de olmalı'128 izlenme
AKP’nin kalesi Konya'da esnaflar masa ve sandalyeleri ateşe verdi! 'Koronanın tek sorumlusu biz miyiz, artık dayanacak gücümüz kalmadı!'56 izlenme
Karma eğitimi kaldırdılar! ‘Sevap puanı’ getirdiler!73 izlenme
Sedat Peker'in ifşa ettiği, FETÖ elebaşına 'idolüm', Erdoğan'a ise 'aşık oldum' diyen Fettah Tamince kimdir?84 izlenme
Hurda dedikleri THK uçakları test uçuşunda şov yaptı!24 izlenme
Vatandaş sosyal yaşam alanı istedi, Karabük Belediye Başkanı'ndan cevap: "Bizim dönemimizde 4 tane pavyon vardı"
Almanya 4 bin euro maaşla 1.5 milyon işçi arıyor!
İşte bir Türk askerinin 7 ay sonra çocuklarına kavuştuğu anlar
Kamu kurumları arasında zarar ‘rekoru’ SGK’nın!