Auto-Created-3
24 Ekim 2023 ( 50 izlenme )
Reklamlar

Tepkilerin odağındaki Trendyol, Gazze için kesenin ağzını açtı! 10 milyon dolar yardım yapacaklar

Trendyol, Gazze için 10 milyon dolarlık insani yardım yapma kararı aldı. Şirket, Gazze'deki insanlık dramından derin üzüntü duyduğunu ve bölgede kalıcı ateşkes ve barışın bir an önce tesis edilmesini temenni etti. Bu yardım, Gazze'deki sivil halkın temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılacaktır. 


Trendyol, ilgili kamu kurumlarıyla işbirliği yaparak bu yardımların doğrudan halka ulaşmasını sağlayacaktır. Ayrıca, Gazze'deki sivil halk için daha fazla yardım programını hayata geçirmeyi planlıyor. Bu hamle, Trendyol'un Gazze'deki insani krizi önemseyen ve yardım eli uzatan bir yaklaşım sergilediğini gösteriyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında: "Emre Belözoğlu’nun 800 bin dolarını Semih'e verdim" TCDD'den herkesi şaşırtan itiraf! ‘Yüksek Hızlı Tren indirimleri adaletsizdi’ Saray'a yakın anket firmasından flaş sonuç: Yüzde 47'ye yükseldi Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ifade veren esnaf: "Soylu’nun talebiyle Ankara’yı terk ettim"