Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ankara İl Müdürlüğü’nün üç ayda 570 bin evin ziyaret edilmesinin istendiğine dikkati çektiği yazısında, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Çankaya ilçesinde bunu yapabilecek kadar ‘Ulusal Hane Ziyaretleri’ projesi çalışanı var mı?” sorusunu gündeme getirdi.
Sosyal Hizmet Merkezleri’nde 9 Ocak’ta gerçekleştirilen toplantıda “Güncellenen hane ziyaretlerinin tamamlanabilmesi için gerekirse merkezlerdeki tüm meslek elemanlarının ziyaretler için alana çıkması sağlanacak” kararı alınmasına dikkati çeken Pehlivan, “Yanisi şu: Bakanlığın il ve ilçedeki merkezlerinde çalışan herkesin diğer işlerini bırakıp evleri ziyaret etmesi kararı alındı” dedi.
ERDOĞAN VURGUSU
Pehlivan, evlere giden memurun elindeki zarfta AKP’li Cumhurbaşkanı Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çiftçi aile ile poz verdiği fotoğrafıyla birlikte “21 yıldır hizmet ve memleket aşkıyla çalışıyoruz” ifadelerinin yazdığını belirtti.
Pehlivan, “Nihayetinde öğrendim ki sosyal hizmetler merkezlerindeki tüm personel artık kendisini AKP çalışanı gibi hissediyor. Öyle ya, memur olsalar da seçime kadar kapı kapı dolaşıp hükümet için oy toplamaya zorlanıyorlar. Haliyle rahatsızlık had safhada ama ‘Görev bu’ deyip sineye çekiyorlar” diye yazdı.
KRT
Böylesi ilk kez görüldü! Karantina ayında devlet hazinesinde tarihi açık!111 izlenme
CHP'den İmamoğlu'nun özgürlüğü için yeni adım: 7'den 70'e herkes katılabilecek13 izlenme
15 can gitti, AKP’li isim 3 ay sonra serbest bırakıldı35 izlenme
TZOB: "Yabancı uyruklu çobanların maaşı 20 bin liraya yükseldi"34 izlenme
İmamoğlu'ndan iktidara sert tepki: "Demokrasiyi açıkça askıya aldınız"15 izlenme
AKP İBB Adayı Murat Kurum’un, başka bir vatandaşın daha kamerasını kapatmaya çalıştığı iddia edilen bir video paylaşıldı27 izlenme
Mayıs enflasyonu yarın açıklanacak: İşte emekli ve memur zamları için masadaki ihtimaller20 izlenme
Tıp fakültesinden mezun olan öğrencilere camide mezuniyet16 izlenme