Milyarlarca liralık kamu ihalelerinin değişmez adresi olan, vergi affı ve garanti ödemeleriyle anılan, muhalefetin ise “beşli çete” olarak nitelendirdiği müteahhitlik şirketleriyle ilgili çok çarpıcı bir iddia dile getirildi.
FOX TV yayınlanan Orta Sayfa programında yorumcularından Murat Yetkin, sözkonusu şirketlerin CHP ve İYİ Parti yönetimiyle görüşmek için sıraya girdiğini öne sürdü.
'Beşli çete' diye nitelendirilen şirketlerin tamamının, ANAP döneminden itibaren devletin ihalelerine giren şirketler olduğuna dikkat çeken Yetkin "Şu anda bir takım şeyleri tam kanıtlayamadığım için söyleyemiyorum. Bir kısmının bilgisi direkt bende var. Bunlar çok açık bir şekilde CHP'ye İYİ Parti'den, neredeyse 'sıraya girmiş vaziyette' diyeceğim randevular istiyorlar, yardımlar yapmaya çalışıyorlar" dedi.
Yetkin, bu sözler üzerine programın bir diğer yorumcusu Deniz Zeyrek'in araya girerek "Cumhurbaşkanı bunları biliyor mu?" diye sorması üzerine "Bilmez olur mu hiç?" yanıtı verdi.
“Genel Kurul’da 60 AK it bana saldırdı” demişti, yediği yumruğu unuttu AKP safına geçti
Faturalardaki gerçek Merkez Bankası raporunda: Enerji enflasyonu patladı, AKP iktidarı izledi!
CHP’li Balbay ve Özkan’dan Başkan Çerçioğlu’na destek ziyareti
İmamoğlu'nu şikâyet eden kişinin FETÖ'yü öven paylaşımları ortaya çıktı!
İsrail ve İran arasındaki çatışma 6. gününde: İran'dan 'nükleerli' tehdit!
Aralık ayı açlık sınırı açıklandı: Yeni yıla girmeden asgari ücrete fark attı
Kızılay 12 lirasını geri istedi: Çekilen ihtara daha fazla ödedi
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Bir belediyeye daha kayyum atandı
Uzmanlardan çarpıcı yorum: Hamas neden şimdi İsrail’e saldırdı?
İtalyan polisi, organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun'a düzenlenen operasyonun görüntülerini paylaştı
AKP'nin ağır topundan 'ekonomi' itirafı!
İYİ Parti'de bir istifa daha! Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun istifa etti
FETÖ'ye övgüler dizen Bekir Bozdağ kendini böyle savundu!
Mehmet Özhaseki'den çok çarpıcı sözler! "Eskortlar, önden gidenler, arkadan gidenler, korumalar falan, filan. Ne oluyor, bu ne saltanat?"